You are currently viewing Poluțiile nocturne. Să te îngrijoreze ejacularea în somn?

Poluțiile nocturne. Să te îngrijoreze ejacularea în somn?

Ai avut o ejaculare în somn și nu știi cum să reacționezi? În articolul de astăzi o să încerc să-ți explic de ce apar poluțiile nocturne, dacă este cazul să-ți faci griji și ce să crezi dacă ți se întâmplă chiar și atunci când ai trecut de perioada pubertății.

Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Îmi pare bine să te văd iar pe blogul meu. Am creat suplimentul pentru potență când am dat cu capul de ejacularea precoce. Tot atunci, în încercarea disperată de a scăpa de disfuncția erectilă, am învățat cât de diverse pot fi problemele cu potența. Și cât de mult crește disperarea bărbaților care se confruntă cu ele.

Ei bine, vreau să te ajut să înțelegi că nu-i nimic greșit la tine. Și că oricât de nasoală ar părea situația ta, există o rezolvare mai ușoară decât ai crede.

Dar să revin la subiectul de astăzi: poluțiile nocturne.

Ce sunt poluțiile nocture

Pe scurt, poluțiile nocture sunt „visele umede”. Adică, acele vise de natură erotică care se finalizează cu o ejaculare nocturnă.

Fenomenul este întâlnit atât în cazul bărbaților cât și al femeilor, deși acestea din urmă nu lasă „urme” atât de evidente în urma episoadelor nocturne.

ejaculare nocturna

Important de menționat este că poluțiile apar în urma unor vise care nu trebuie să aibă neapărat o conotație sexuală. În plus, de cele mai multe ori visele respective nu rămân în memoria celor care le experimentează. Ei se trezesc dimineața doar cu urmele unei ejaculări.

În același timp, chiar dacă poluția este similară cu un orgasm experimentat în timpul unei partide de sex, materialul seminal ejaculat este în cantități mult mai mici. Între timp, află și cum poți să ejaculezi mai puternic.

Ejacularea noctură: la ce vârste este normală

De regulă, poluțiile nocturne apar în perioada adolescenței când pubertatea își face apariția. Atunci, în lipsa unei activități sexuale regulate, tensiunea crește și este eliminată prin ceea ce în mod popular numim „vise umede”.

Dar ejacularea noctură poate apărea și la bărbați sau femei mature. Se întâmplă, de cele mai multe ori, atunci când cei persoanele trec printr-o perioadă de abstinență ceva mai îndelungată. Această perioadă nu este una bine determinată, ea depinde și variază de la o persoană la alta.

Spre exemplu, dacă ai raporturi sexuale regulate sau, să zicem, te masturbezi o dată la două zile, dacă faci brusc o pauză și timp de două săptămâni rămâi pe uscat, cel mai probabil vei avea ejaculări nocturne.

De ce apar poluțiile nocture și cum interpretezi „visele umede”

Așadar, poluțiile nocturne apar atunci când există suficient de multă tensiune sexuală acumulată, tensiune care nu este consumată în mod tradițional.

În mod practic, organismul se obișnuiește cu o anumită frecvență a orgasmului și a ejaculării. În funcție de această frecvență este influențat, de exemplu, și procesul prin care se produce materialul seminal.

viagra naturala pentru barbati

Ei bine, când apare o modificare bruscă în rutina sexuală, tensiunea crește. Pofta de sex, libidoul sunt la cote ridicate. Însă, dacă nu alegi calea ejaculării, tensiunea rămâne pe poziții. Și continuă să se amplifice până când refulează cu ajutorul unui mic incident. Acesta este momentul în care tu ejaculezi nocturn.

Dar, „visele umede” nu sunt ceva anormal. Nu ai pățit nimic dacă le ai. Nu suferi de vreo afecțiune, nu trebuie să fugi de urgență la doctor. Poate, trebuie doar să faci sex. Sau, să te masturbezi rapid pentru a mai elimina din tensiunea sexuală acumulată. Și e valabil și pentru femei – dacă ai orgasme nocturne, masturbează-te dacă nu ai un partener cu care poți avea o partidă de sex.

Visele erotice asociate sunt pur și simplu „alibiul” ejaculării nocturne. Și sincer îți spun, că trebuie să experimentezi și poluțiile nocturne măcar o dată în viață. Sunt super intense și plăcute, asta dacă apuci să le conștientizezi atunci când se întâmplă. Cum le poți avea? Păi, spune stop sexului și ejaculării pentru o perioadă astfel încât să acumulezi suficient de multă tensiune sexuală.

Ce soluții ai la îndemână pentru a viață sexuală activă

Da, nu e nimic anormal la ejacularea nocturnă. Soluția pentru a nu o mai avea e simplă: fă sex sau masturbează-te.

Eu știu mulți bărbați care ajung la abstinență din cauza disfuncțiilor erectile sau a problemelor psihologice asociate cu afecțiunile cu potența sau erecția. Practic, te izolezi de partenerul tău de frica de eșec.

Dacă treci prin așa ceva, încearcă un plic de uPotent. Te va ajuta să tratezi ejacularea precoce, să ajungi rapid la o erecție și să o menții pentru atât timp cât e nevoie. După cum ți-am zis, am ajuns la formula uPotent atunci când și eu am trecut prin problemele cu ejacularea prematură. Tot atunci am descoperit beneficiile plantelor afrodiziace, cele care fac parte din lista ingredientelor mierii pentru potență.

Lasă un răspuns