You are currently viewing Pastile pentru potență sau uPotent? Ce să alegi pentru potență maximă

Pastile pentru potență sau uPotent? Ce să alegi pentru potență maximă

Pastile pentru potență sau uPotent? Ce să alegi pentru potență maximă

„Vreau să îi dau să mă țină minte toată viața”

Eu sunt Robert, creatorul uPotent și acesta este motivul pentru care am început să folosesc pastile pentru potență.

La un moment dat, eram cu o fată și am pățit-o. Nu mi s-a sculat. Probabil și tu ai trecut prin ceva asemănător, altfel nu erai aici.

Nu are rost să îți mai spun cât de nașpa este pentru că sunt sigur că ai o idee deja.

În fine, motivele pentru care ai folosi pastile pentru potență sunt multe. Eu folosesc pentru că vreau să mă asigur că rezist mai mult ca orice partener pe care l-ar fi putut avea ea și pentru că vreau să previn orice problemă cu erecția; știu, sunt ale dracu’ de frustrante.

Problema care a apărut când am început să folosesc pastile pentru potență constă în faptul că unele nu mergeau în timp ce altele nu prea aveau efectul dorit.

După cum am spus, vreau ceva care să fie WOW.

Așa am ajuns să creez uPotent, care, din fericire, nu este o pastilă.

Așa că am să îți prezint care sunt avantajele și dezavantajele uPotent în comparație cu cele mai bune pastile pentru potență.

De ce să încerci uPotent

1. Nu ai nevoie de un plan

Ceea ce mi s-a părut cel mai enervant la pastilele pentru potență este faptul că durează prea mult până când poți să simți primele efecte. Să iei pastila cu 2 ore înainte sună ca și cum trebuie să îți faci bine planul. Când și unde o iei, de unde îți iei apă și tot așa.

Tocmai de aceea am făcut uPotent sub formă de pastă, în plic, pentru că se digeră mult mai repede și nu ai nevoie de apă ca să o înghiți. Iei plicul cu tine în buzunar și poți să îl folosești oriunde. La baie, în mașină, pe stradă, pe hol etc.

În funcție de metabolismul tău efectele se simt în doar 15-30 de minute. Eu îți recomand să îl iei cu 30 de minute înainte pentru a fi sigur că își face efectul atunci când ai cea mai mare nevoie.

2. Nu se ia ca un tratament pentru potență

Sunt multe pastile pentru potență care se iau ca tratament, însă, de regulă durează un timp de 10-20 de zile până când o să poți simți primele efecte.

Cu uPotent, iei doar un singur plic cu 30 de minute înainte și ești gata de treabă.

3. Mai multe ingrediente ; mai puternic

Majoritatea pastilelor pentru potență conțin între 3-4 plante afrodisiace și cantitatea maximă într-o pastilă este de maxim 1g.

Pe când un plic de uPotent conține 8 tipuri de plante afrodisiace. Un plic uPotent are 10 grame, din care 3.1g sunt plante afrodisiace, iar restul miere, melasă de roșcovă și melasă de dudă (pentru un gust mai bun).

4. „Îi dai un bobârnac și se scoală singură

Exagerez bineînțeles, dar afirmația este pe aproape. Pentru mine, după ce iau uPotent, sunt suficiente câteva sărutări cu o fată și deja o am sculată. Sau uneori doar gândul acela că urmează să fac sex îmi este îndeajuns să obțin o erecție.

5. Erecție foarte puternică

Toate produsele promit asta. Și unele persoane înțeleg că mai puternic înseamnă mai mare, ceea ce nu este adevărat. La ce mă refer printr-o erecție mai puternică este faptul că penisul tău o să fie tare. Cu adevărat tare.

Dacă ai observat, atunci când ai o erecție, poți să îl îndoi puțin. În stânga, în dreapta, în sus și în jos.

După ce iei un plic de uPotent așa ceva nu se mai poate. O să fie ca o bâtă, nu poți să îl mai îndoi. Dacă o să folosești uPotent cu o parteneră cu care faci sex regulat, ea va simți diferența.

6. Controlezi ejacularea

Poate că nu ai nevoie de asta sau nici nu te interesează. Însă dacă în mod normal rezistai 5-10 minute, după ce iei un plic de uPotent o să ai un control mult mai bun asupra ejaculării.

Partea bună aici este că vei putea rezista mai mult decât este nevoie ca să îți satisfaci partenera și obține titlul de „cel care i-a dat-o cel mai bine”.

Dezavantaje

Singurul dezavantaj este faptul că uPotent nu poate fi ținut la temperaturi ridicate. Dacă este vară și vrei să lași plicurile în mașină, ele se vor strica.

Temperatura recomandată de depozitare este la temperatura camerei, așadar în jurul valorii de 20 de grade Celsius.

Beneficiezi de o garanție corectă

Toate pastilele pentru potență promit multe. Dar nu am văzut nicăieri o garanție care să confirme promisiunile făcute.

Așa că am creat o garanție foarte interesantă pentru tine. uPotent se vinde la cutie de 5 plicuri sau la borcan.

Garanția este valabilă în cazul în care iei o cutie cu 5 plicuri. Încerci un plic și dacă nu ești mulțumit de rezultate ne trimiți înapoi restul plicurilor și noi îți rambursăm banii, integral, direct în cont.

Cine a mai încercat acest produs?

Am spus multe, mi-am lăudat produsul, acum să îți dau și ceva concret.

 „Deci, este uPotent mai bun decât cele mai bune pastile pentru potență?”

Sincer, nu știu, nu le-am încercat pe toate și nici nu sunt în măsură să fac afirmația asta. În plus, efectele diferă de la o persoană la alta. Este posibl să îți meargă mai bine cu alte pastile pentru potență decât cu uPotent.

Recomandarea mea este să încerci mai multe produse și să vezi care funcționează cel mai bine pentru tine.

Oricum, dacă ești curios să vezi ce părere au cei care au consumant uPotent poți să accesezi chiar aici pagina de păreri ( Păreri uPotent ).

Experiență persoanală cu uPotent

Și am să închei cu experiența mea personală cu uPotent și cam la ce să te aștepți dacă te-ai decis să încerci și tu.

De obicei îl iau când fac sex cu o tipă nouă și nu vreau să existe o problemă similară cu  ceea ce am pățit în trecut.

Mai bine merg la sigur decât să îmi pară rău.

Eu am un metabolism care absoarbe foarte repede orice consum. Îl iau mereu cu cel puțin 1-2 ore de la ultima masă pentru a nu fi diminuate efectele.

Își face efectul cam în 15-20 de minute. Îmi dau seama pentru că încep să simt o mică căldură în corp și o poftă de sex foarte puternică.

Dacă durează mai mult de 20-30 de minute până când ajung să am contact cu partenera, penisul îl am într-o stare semi-erectă. Este moale, dar pregătit oricând să trec la treabă.

În timp ce fac sex am senzația că aș putea să o țin așa toată ziua, pentru că pofta este atât de mare încât nu prea simți oboseala.

De ejaculat pot să ejaculez oricând, doar mă concentrez puțin și pot să o fac lejer.

Așa că, dacă vrei „să îi dai să te țină minte toată viață” intră chiar aici și spor la treaba! (Afrodisiac pentru potență maximă).