You are currently viewing Pastile pentru impotență sau uPotent: ce și cum alegi

Pastile pentru impotență sau uPotent: ce și cum alegi

Pastile pentru impotență sau uPotent: ce și cum alegi

Salut! Eu sunt Robert și motivul pentru care scriu aceste rânduri este destul de simplu. M-am lovit de probleme de impotență și am trecut prin multe situații nasoale. Dar, am învățat ce să fac și cum să tratez simptomele impotenței.

Am folosit pastile pentru impotență și am testat cam toate soluțiile care să mă ajute să am erecții tari și de lungă durată.

Știu că dacă citești aceste rânduri, cel mai probabil, te-ai trezit și tu într-o situație similară. Nu are rost să îți spun cât de aiurea e; sunt sigur că știi și tu deja.

Eu am luat pastile pentru impotență din dorița de a rezista mai mult. Vreau să am erecții tari, să nu le pierd și să pot să o dau pe spate.

Așa că, din experiență îți spun că pastilele pentru impotență au o mare problemă. Unele funcționează, altele nu, în timp ce efectul nu e chiar cel pe care mi-l doresc.

După cum ți-am spus, vreau ceva care să fie cu adevărat WOW.

Și uite așa, am ajuns să creez uPotent. Partea cea mai faină? uPotent nu este o pastilă.

Eu zic că acum e un bun prilej să îți prezint care sunt avantajele și dezavantajele uPotent în comparație cu cele mai bune pastile pentru impotență.

De ce să încerci uPotent

1. Nu trebuie să-ți faci planuri

La pastilele pentru impotență este frustrant faptul că durează mult până începi să simți efectele. Și nici nu vreau să-mi amintesc de recomandarea de a le lua înainte cu 2 ore de acțiune. Păi asta sună ca un plan bine organizat. Iar planul nu prea se pupă cu cheful și cu sexul. Să nu mai zic de problemele legate de unde iei pastila, de unde ai apă pentru ea și tot așa.

Ăsta a fost primul motiv pentru care am făcut uPotent. Este sub formă de pastă, în plic. Îl iei fără apă și se digeră mult mai repede. Ai un plic în buzunar și ești asigurat. Îl iei în mașină, pe stradă, în baie sau oriunde vrei.

Și, în funcție de metabolism, își face efectul în doar 15, 30 de minute. Ca să eviți orice neplăcere eu îți recomand să îl iei cu 30 de minute înainte de a face sex. Eu folosesc timpul rămas pentru a-mi duce partenera exact în starea potrivită.

2. Nu este un tratament pentru impotență

Există pastile care se iau sub formă de tratament pentru impotență. Din păcate vei aștepta între 10 și 20 de zile până când să vezi primele efecte.

Cu uPotent ai rezultate pe loc. Iei un plic cu 30 de minute înainte și ești gata de treabă.

Desigur, în cazul în care te confrunți cu disfuncții erectile accentuate, poți lua uPotent și ca tratament pentru potență.

3. Ingrediente naturale pentru un produs cu adevărat eficient

În cazurile cele mai fericite, pastilele pentru impotență conțin între 3 și 4 plante afrodisiace și o cantitate maximă de 1g/pastilă.

Un plic uPotent conține 8 tipuri de plante afrodisiace naturale. Mai mult, un plic uPotent are 10 grame dintre care:

  • 1 grame de plante afrodisiace.
  • Restul conținutului folosește miere, melasă de roșcovă și melasă de dudă (pentru un gust bun).

4. Se scoală singură

Îți e greu să ai o erecție? Sau, te chinui să îți menții penisul tare? Uită de toate problemele de impotență.

Cu uPotent îi dai un bobârnac și se scoală singură. Sigur, exagerez puțin, dar vei vedea. După ce iei uPotent este de ajuns doar să te săruți și deja o ai sculată.

Mie mi se întâmplă să ajung la erecție chiar și la gândul că urmează să fac sex.

5. Penis tare

Toate pastilele pentru combaterea impotenței promit erecții puternice. Dar, puternic nu înseamnă mai mare. O erecție puternică este un penis tare.

Și aici mă gândesc la un penis care nu se îndoaie nici în stânga, nici în dreapta și care nu se lasă în timp ce faci sex.

Dacă o să încerci uPotent o să vezi că erecția este tare și fermă. Și difereța nu va fi apreciată doar de tine. Partenera ta o să fie în al nouălea cer.

6. Ejaculezi când vrei tu

Problemele tale cu impotența pot include ejacularea precoce, sau nu. Nici nu contează.

Dar dacă obișnuiai să reziști 5, 10 minute, după un plic de uPotent o să ai un control mult mai precis asupra ejaculării.

O să reziști exact atât cât vei vrea tu. Nu degeaba ne lăudăm cu sloganul iei azi, termini mâine.

Dezavantaje

Singura parte mai puțin plăcută este că uPotent nu poate fi păstrat la temperaturi ridicate. Este un produs natural, din plante și atunci pasta se va strica dacă o lași la temperaturi ridicate.

Temperatura recomandată pentru păstrare este la temperatura camerei. Cel mai bine ar fi să păstrezi uPotent la nu mai mult de 20 de grade Celsius.

O garanție pe bune

Indiferent de pastilele pentru impotență pe care le încerci, ți se vor promite multe. Dar, ai și o garanție pe bune?

Eu am gândit o garanție pentru uPotent care să fie cu adevărat utilă.

uPotent se vinde la cutie de 5 plicuri, sau la borcan.

Garanția se aplică dacă cumperi cutia cu 5 plicuri. Încerci un plic și dacă nu ești mulțumit de rezultate ne trimiți restul plicurilor și noi îți dăm banii înapoi, integral.

Cine a mai încercat uPotent?

După ce mi-am lăudat produsul, hai să îți arăt și ce spun cei care au testat uPotent.

„Este uPotent mai bun decât pastilele pentru impotență”?

Vrei o părere super sinceră? Nu am cum să știu asta. Nu am încercat toate pastilele pentru impotență. În plus, efectele sunt diferite de la un bărbat la altul. S-ar putea să îți meargă mai bine cu alte pastile decât cu uPotent.

Dar, asta nu înseamnă că nu poți să testezi. Încearcă cât mai multe produse și vezi care e cel mai bun pentru tine.

Experiență persoanală cu uPotent

Ce pot să îți spun sigur este cum funcționează pentru mine uPotent.

De cele mai multe ori îl iau dacă urmează să fac sex cu o tipă nouă și vreau să elimin orice experiență nasoală de impotență.

Știi cum e; mai bine mergi la sigur decât să riști.

Eu am un metabolism care absoarbe repede ce consum. Așa că iau uPotent cu 1, 2 ore de la ultima masă, să fiu sigur că efectele nu sunt diminuate.

La mine își face efectul în cam 15, 20 de minute. Și știu asta atunci când simt o mică căldură în corp și o poftă nebună de sex.

Chiar dacă durează mai mult de 20 de minute până când ajung să fac sex, penisul îmi este într-o stare semi-erectă, gata de acțiune.

Și, în timp ce fac sex am senzația că pot să o țin tare toată ziua. Iar de ejaculat, o fac când vreau; mă concentrez puțin și gata.

Așa că, dacă vrei să încerci intră pe acest link: afrodisiac pentru potență uPotent