You are currently viewing Nu pot să îmi dau drumul. De ce mi se întâmplă asta

Nu pot să îmi dau drumul. De ce mi se întâmplă asta

De regulă, frica de eșec duce către situații destul de penibile când faci sex. Fie îți vine prea repede și nu mai apuci să faci nimic, fie erecția e moale sau pur și simplu ți se blegește penisul și ea rămâne cu ochii-n soare.

Dar, sunt cazuri în care se întâmplă ceva la care chiar nu te aștepți. Nu poți să îți dai drumul. Pur și simplu, oricât de mult a-i penetra-o sau oricât de mult ți-ar suge-o, nu poți avea un orgasm.

E ceva acolo care nu te lasă să te bucuri de plăcerea supremă.

Ai ghicit: și imposibilitatea de a ejacula e tot o problemă cu potența la bărbați. Tot despre disfuncții erectile vorbim și în cazul ăsta.

Nu pot să îmi dau drumul: cauze și cum se manifestă

Că nu poți să îți dai drumul este doar efectul. Cauzele sunt, de cele mai multe ori, tot cele obișnuite.

Adică gândurile tale negative, presiunea pe care o pui pe umerii tăi, sau experiențele deja eșuate din timpul partidelor anterioare.

de ce nu poti sa iti dai drumul

Ți se poate întâmpla să nu poți să-ți dai drumul chiar și după ce ai pățit să te lovești de ejacularea precoce. Sau, dacă ai trecut printr-un episod în care nu ți s-a sculat la timp.

Totul pleacă de la psihicul tău și doar după aceea e legat de penis și de altele similare. Apropo de asta, citește mai multe despre problemele de natură psihologică asociate cu disfuncțiile erectile.

Dacă nu poți să îți dai drumul, situația poate sta în felul următor:

  • Ai erecție tare, dar nu prea simți plăcere;
  • Ai erecție tare, simți plăcere dar pur și simplu nu poți avea orgasm;
  • Ai când erecție tare, când moale – alternezi momentele în care ți se scoală cu cele în care ți se blegește;
  • Nu ai erecție suficient de tare pentru a o penetra și pentru a ajunge la orgasm.

Nu pot să îmi dau drumul: cum scap de probleme

Dacă faci sex și nu poți să ejaculezi, încearcă să te masturbezi. Da, fă-o de față cu ea, nu-i nicio problemă. Cel mai probabil, atunci când o să o dai pe labă vei reuși să ejaculezi fără probleme.

Dacă masturbarea nu ți se pare o idee bună, sau dacă pur și simplu nu mai vrei să te masturbezi, încearcă ceva diferit. Schimbă poziția, pune-o pe ea să ți-o frece cu mâna sau să ți-o frece în timp ce îți face și un sex oral. Ideea e să te exciți prin chestiile noi pe care le încerci.

nu iti vine cum rezolvi problema

E musai să te relaxezi pentru a ejacula. Probabil nu îți dai drumul pentru că îți faci prea multe griji. Gândește-te la altceva. Atinge-ți partenera, mângâie fiecare părticică din corpul ei. Bucură-te de moment fără să-ți treacă altceva prin cap. O să vezi că funcționează de minune.

Poți încerca și să luați o pauză. Dacă ea a avut deja un orgasm, sau mai multe, puteți să vă liniștiți. Să vorbiți fie despre problema ta, fie despre orice altceva.

În felul ăsta o să te concentrezi și pe alte lucruri nu doar pe penisul tău care nu funcționează așa cum vrei tu. Apoi, puteți relua. Dacă ea nu mai are chef, fie te masturbezi, fie o pui să-ți ofere o plăcere doar pentru tine. Sau, dacă ți-a trecut și ție cheful, lasă totul așa și nu fă din țânțar armăsar.

Din nou, e important să te relaxezi. Nu te gândi prea mult la ce s-a întâmplat. Sexul e despre plăcere și nu trebuie să ducă la anxietate sau la depresii.

O soluție care să te ajute pe moment

Gândurile negative sunt alungate în timp și pe măsură ce scapi de probleme. Dar, ce faci dacă ai o partidă care urmează să se întâmple și tu te gândești doar la cum nu o să poți să-ți dai drumul?

Îți recomand un plic de uPotent. Un afrodiziac 100% natural care te va ajuta să te relaxezi. O să-ți dea erecții puternice și rapide. O să uiți de pierderea erecției sau de ejacularea precoce. Pur și simplu te vei concentra doar pe parteneră și pe sex. Când o să ai orgasm, o să fie mai intens și mult mai plăcut.

Mierea pentru potență o să te ajute și să îți vină atunci când e cazul, adică atunci când ești tu pregătit să o faci. O să ejaculezi mai mult și mai puternic față de ce erai tu obișnuit.

Lasă un răspuns