You are currently viewing Ce se întâmplă dacă nu te mai masturbezi

Ce se întâmplă dacă nu te mai masturbezi

Să te masturbezi e tare plăcut. O faci pentru a mai scăpa de stres sau când stai prea mult pe uscat.

Însă, sunt momente când poate ajungi să îți dorești o pauză. Când simți că poate exagerezi puțin cu plăcerea pe care ți-o provoci singur. Și te poți gândi chiar la masturbarea excesivă și la urmările ei.

Ce se întâmplă dacă nu te mai masturbezi? Cum reacționează organismul tău și ce părere are penisul tău despre asta?

Te salut! Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Și eu am luat, la un moment dat, decizia de a o lăsa mai moale cu masturbarea. Hai să-ți zic ce am simțit și de la ce concluzie am ajuns.

Ce se întâmplă când te masturbezi

Când te masturbezi îți eliberezi organismul de tensiunea sexuală acumulată. În mod concret, atunci când ejaculezi, echilibrezi nivelul de testosteron din corp. După orgasm te vei simți mai liniștit și mai relaxat.

E bine sau e rău să te masturbezi?

Cu siguranță nu este rău să o faci. Nu ți se va întâmpla nimic și nu vei risca afecțiuni în viitor. De fapt, cam toate studiile arată doar beneficiile masturbării.

beneficiile masturbarii la barbati

Desigur, așa cum se întâmplă cu toate lucrurile în viață, e bine să ai un echilibru. O viață sexuală activă, dar și mici scăpări când o mai dai și pe labă. Vorba aia, ce-și face omul cu mâna lui e lucru bine făcut.

Vezi și cum influențează masturbarea ejacularea precoce.

Când știi că nu e bine să te masturbezi

Așadar, e bine să te masturbezi și nu trebuie să-ți faci probleme decât dacă faci din asta un fel de sport extrem.

Nu e bine să o mai faci atunci când viața îți este afectată. De exemplu, eu aveam o perioadă în care o făceam zilnic. Devenisem chiar dependent de filmele porno și de tot felul de fantezii. Și stilul meu de viață se lega cumva de momentele în care îmi lustruiam instrumentul.

Plus că, viața sexuală a avut de suferit. Ajungeam să mă excit mai greu când eram cu partenera. Parcă căutam mereu fanteziile mele și mai puțin acțiunea cu ea. Și brusc m-am trezit că mi se blegea în timpul penetrării. Sau, că îmi dădeam drumul când mă așteptam mai puțin. Știu eu, mă gândeam la ceva care avea legătură cu fantezia mea și nu mai puteam să amân ejacularea.

Atunci am zis că e de ajuns și trebuie să iau o pauză. M-am informat și am învățat că nu masturbarea în sine m-a afectat. Ci modul în care o făceam.

cand sa nu te mai masturbezi

Practic, mi-am obișnuit organismul să se excite doar în anumite situații și mi-am antrenat penisul să ejaculeze mult prea rapid.

Așa că, nu m-am mai masturbat o perioadă.

Ce se întâmplă când nu te masturbezi

Când am luat eu pauza de labă, s-au petrecut câteva lucruri interesante în viața mea.

În primul rând, mă simțeam mult mai energic. Am făcut o grămadă de lucruri pe care le tot amânasem. Asta pentru că încercam să-mi țin mintea ocupată și să nu mă mai gândesc la masturbare.

Sigur, am simțit și tensiunea sexuală care se acumula treptat în mine. Erecțiile de dimineață erau mai puternice și-mi simțeam penisul mult mai tare. De fapt, aveam erecții spontane mult mai des.

Pe măsură ce timpul trecea am devenit și ceva mai arțăgos. Mă enervam mai des din orice prostie. Și știam că mi se trage de la faptul că nu mai ejaculasem de câteva săptămâni. După cum îți dai seama, nici sex nu mai făcusem, de teama problemelor cu potența.

Dar, după vreo lună s-a întâmplat să fiu cu una. Sexul a fost ceva wow. Da, nu m-a ținut foarte mult primul număr. Dar am putut să continui și la a doua tură am rezistat mai mult.

Însă, orgasmul a fost foarte intens. Erecția a fost tare, fără să se mai înmoaie penisul. L-am simțit parcă mai lung și mai gros decât de obicei. Asta pentru că am atins potența maximă.

Concluzia la care am ajuns eu

După episodul în care am renunțat la masturbare și am văzut ce se întâmplă mai exact mi-am dat seama de un lucru. Da, e fain să te masturbezi. E interesant ce se întâmplă și atunci când nu o mai faci deloc.

Însă, tot echilibrul e mai bun. Adică, să o faci cu moderație și corect. Am învățat cum să folosesc masturbarea ca exercițiu pentru a trata ejacularea precoce și alte simptome ale disfuncțiilor erectile.

Pentru a face sex fără stres am creat și uPotent. Miere pentru potență din ingrediente 100% naturale care să mă scape de frica de eșec, să pot să mă bucur de plăcere fără gândurile rele.

Așa că ce pot să îți recomand acum e asta: nu renunța complet la masturbare. E bună și te ajută să te relaxezi și să ai o viață sănătoasă. Doar că, nu exagera. Și folosește masturbarea cu cap pentru a fi mai bun atunci când faci sex.

Oricum, dacă vrei să vezi cum e când stai pe uscat pentru mai mult timp, încearcă și asta. O să ai niște stări cel puțin interesante.

This Post Has 2 Comments

  1. Anonim

    Nu am probleme cu potența , am 70 ani împliniți , nu mă dau pe doi de 35 !!!???

Lasă un răspuns