You are currently viewing Jucării sexuale pentru prelungirea partidei de sex

Jucării sexuale pentru prelungirea partidei de sex

Te salut! Robert la butoane, așa cum te-am obișnuit. Astăzi mi-am propus să-ți vorbesc câte ceva despre jucării sexuale. Bine, nu orice fel de instrumente folosite pentru plăcerea în cuplu ci de unele ceva mai specifice, cu un rol mai bine definit. Adică despre jucăriile sexuale realizate pentru prelungirea partidei de sex.

Da, acesta este teritoriul meu: ejacularea precoce. De altfel, din cauza disfuncției erectile care mi-a dat ceva bătăi de cap am dezvoltat și mierea pentru potență uPotent. Și pentru că până am ajuns la formula mierii am testat și alte soluții, cred că e util să-ți povestesc din experiența mea de viață.

Așa ajung și la jucăriile sexuale pe care le-am încercat. De ce am recurs la ele? De principiu pentru că pot ascunde afecțiunea sub impresia ineditului din dormitor. Un fel de „hai dragă să testăm jucăria asta să vedem ce plăcere ne poate aduce” când de fapt în capul tău e „sper să reușesc să rezist mai mult acum”.

Bun, uite ce soluții ai și dacă funcționează cu adevărat sau nu.

Despre jucăriile sexuale care te ajută să combați ejacularea precoce

Am vorbit de-a lungul timpului pe blog despre diverse soluții pe care le poți alege atunci când ai ejaculare prematură. În unele ocazii am discutat despre dispozitive sexuale, așa cum a fost cazul pompelor care spun că măresc penisul. Ele nu sunt chiar jucării sexuale dar tot au legătură cu penisul tău și cu efectele pe care le oferă.

Na, dacă vorbim despre jucării sexuale care te ajută să combați ejacularea precoce îmi vin în minte acele produse pentru plăcerea în cuplu care se axează pe asigurarea unei presiuni suplimentare aplicate pe zona inferioară a penisului. De regulă le găsești sub forma unor inele sau manșoane din silicon. Aceste produse se trag sau se rulează pe penis, până la baza lui.

inel sau manson penis pentru control ejaculare

În funcție de jucărie, produsul poate fi prevăzut fie cu extensii, fie cu un prezervativ sau chiar cu un virbator în miniatură. Toate aceste accesorii suplimentare vor avea scopul de a stimula zona clitorisului sau cea a anusului partenerei atunci când ajungeți la penetrare. De aici conceptul de jucărie sexuală pentru cuplu dar cu ajutor în obținerea controlului pe ejaculare.

Principiul de funcționare al jucăriilor sexuale pentru creșterea rezistenței la sex

Cum am spus, principiul de funcționare nu este foarte complicat. Ideea de la bază e simplă: manșonul sau inelul respectiv se poziționează cât mai înspre baza penisului. Acolo el va aplica o presiune – presiunea respectivă se va face resimțită când penisul este în erecție. Cu toate acestea, ai grijă să alegi o dimensiune potrivită pentru cât ești tu de dotat. Nu vrei ca presiunea aplicată să fie prea mare; în caz contrar poate să apară disconfortul la contact sexual.

Manșonul va strânge baza penisului. Astfel, se va asigura o diminuare a simțurilor sau a impulsurilor sexuale resimțite la nivelul penisului. Jucăria acționează pe post de anestezic local, similar cu ce se întâmplă dacă aplici spray cu lidocaină.

Așadar, prin folosirea manșonului sau a inelului pentru penis se va obține prelungirea duratei partidei prin faptul că penisul resimte diminuat impulsul sexual.

tipuri de jucarii sexuale pentru barbati

Doar că, în toată ecuația de aici, se omite un lucru: de cele mai multe ori ejacularea este declanșată de creier și nu ca urmare a excitației aplicate direct pe penis. De altfel, în majoritatea cazurilor bărbații care au ejaculare prematură se confruntă cu cauze psihologice sexuale sau, mai bine spus, suferă de impotență psihogenă.

Jucăriile sexuale și ejacularea precoce. Funcționează?

Cu siguranță jucăriile sexuale de acest tip au avantaje concrete. Presiunea respectivă te ajută să reziști mai mult atâta timp cât psihicul tău e ok. Dacă apar gândurile negre sau dacă supraexcitarea este dictată de creier, atunci nu prea vei mai putea opri ejacularea indiferent ce jucărie sexuală folosești.

Încă un aspect care merită menționat: dacă manșonul este prevăzut și cu un vibrator, acele vibrații nu o vor excita doar pe ea. Le vei simți și tu și, pe lângă senzația penetrării, s-ar putea să fie deja prea mult pentru tine. Adică o să ejaculezi mai repede decât era planificat. Asta am pățit eu, spre exemplu.

Ca ajutoare îți pot recomanda, pe lângă jucăriile sexuale (le poți încerca fără griji, nu ai ce pierde) exercițiile despre care am mai vorbit pe blog. Și ai mai multe la îndemână. Așa că, îți recomand să începi cu exercițiile de respirație, apoi să continui cu cele pentru mușchii pelvieni iar, la final, să te ocupi cu masturbarea făcută pentru tratarea ejaculării precoce.

Desigur, în timp ce te perfecționezi cu exercițiile care au efecte dovedite te mai poți ajuta și de uPotent. Nu de alta dar mierea pentru potență chiar te ajută să ejaculezi atunci când vrei tu. E din plante afrodiziace, nu ai nevoie de apă în administrare și e super discretă.

Lasă un răspuns