Tot ce trebuie să știi despre injecțiile în penis cu Kanamicină

Dacă ai ajuns să citești articolul de astăzi nu-i de bine. Îți zic asta încă de pe acum. Cel mai probabil te informezi despre Kanamicină pentru că vrei un penis mai gros, eventual, dacă se poate, mai lung în același timp. Și sigur ai găsit recenzii lăsate și despre alți bărbați care au folosit substanța injectabilă și care, aparent, au avut rezultate bune.

Eu chiar sper că ai citit, totuși, și părerile mai puțin bune. Sunt multe, apropo de asta.

Eu sunt Robert și da, în articolul de aici vorbim despre Kanamicină și riscurile la care te expui atunci când alegi să o injectezi, de capul tău, în penis sau în testicole. Cine sunt eu? Doar unul dintre bărbații care și-au bătut capul cu ejacularea precoce și cu alte disfuncții erectile asociate. Pentru că știu că nu e neapărat ușor să gestionezi toată situația am creat uPotent, mierea pentru potență din extracte de plante afrodiziace care ajută să scapi de stres natural, fără chimicale.

Să revin, totuși la a noastră injecție care promite un penis mai gros fără operații.

Cum poți să ai penis gros și lung

Așa cum poate ți-ai dat seama, organismul se dezvoltă în mod natural până spre 18 ani. Cam atunci ajunge totul la maturitate. Chiar și penisul tău deși el e format și matur mai devreme puțin. Oricum, după 18 ani nu ai de ce să te mai aștepți la creșterea în dimensiuni.

injectii cu kanamicina in penis

Din diverse cauze, majoritatea greșit transmise de filmele pentru adulți și de percepția populară, unii bărbați caută metode de mărire a penisului. Acum, teoria e așa: penisul poate fi mărit artificial doar prin intervenție chirurgicală. Se introduc implanturi, niște tuburi care își pot mări dimensiunea la nevoie simulând chiar și o erecție. Da, doctorul mai poate recurge și la anumite injecții speciale mai ales atunci când sunt și afecțiuni la mijloc de tipul penisului strâmb (boala peyronie). Bun; dar, altfel penisul nu mai poate crește.

Despre dispozitivele pentru mărirea penisului și alte suplimente

La o simplă căutare pe net cei care vor un penis mai lung și mai gros vor descoperi dispozitive minune care promit marea cu sarea, totul fără operațiile mai sus descrise.

Sigur ai citit și tu, de exemplu, despre pompele pentru mărirea penisului. Am mai scris și eu despre ele. Pe scurt, nu au cum să facă ceea ce promit. Eventual, doar să te lase cu niște leziuni de toată frumusețea și cu dureri supărătoare ale penisului.

Nu, nici gelurile pentru mărirea penisului nu funcționează. Cum naiba ar putea o soluție cu aplicare externă să crească un organ? Da, poate să ai impresia că instrumentul tău e mai viguros dar asta doar pentru că dacă administrezi un supliment pentru potență o să ai o erecție mai tare decât în mod normal. Potența maximă poate lăsa această impresie dar să fii sigur că penisul tău are fix aceleași dimensiuni pe care le cunoști atât de bine.

Kanamicină în penis

Kanamicina este un antibiotic care tratează diverse afecțiuni. În cazuri izolate și specifice poate fi administrat și în zona pelviană de către medicii specialiști care urmăresc să trateze afecțiuni de sănătate.

Kanamicina nu crește penisul și nici nu îl îngroașă. Aici cu siguranță mă vor contrazice pozele de le tot găsești pe forumuri cu penisul gros după injectare. Eu zic să cauți mai atent, o să găsești chiar și videoclipuri în care vezi ce pățesc unii bărbați care au recurs la această injecție.

ce tip de reactii adverse poate da kanamicina injectata in penis

Pe scurt, Kanamicina va umfla organul tău. E un fel de implant care rămâne acolo. Partea nașpa e că, în marea majoritate a cazurilor Kanamicina nu este absorbită în organism. Ce înseamnă asta? Rămâne la nivelul testicolelor și a penisului. Se creează o inflamație acută a țesutului. Corpul vede asta ca pe o amenințare și iese la atac. Așa apar și infecțiile ulterioare.

De ce să nu injectezi Kanamicină în penis

Pentru că poți ajunge de urgență la spital. Da, penisul va fi gros dar o să te doară de o să îți vină să te bați singur pentru alegerea făcută. Partea cea mai proastă? Pentru a extrage Kanamicina și pentru a curăța bine locul va trebui să se intervină chirurgical, adică fix ceea ce încercai să eviți de la bun început.

Scenariul cel mai negru? Intervenția respectivă lasă sechele și tu nu mai poți face sex sau nu te mai poți bucura de o viață normală după. Ori, apar celule cancerigene și lucrurile se complică și mai rău.

Nu, nu sunt medic și nici expert. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt și nici nu recomand să o faci. Mergi la medicul urolog, androlog sau la un chirurg. Cere-i lui sfatul, spune-i ceea ce vrei să faci. O să îți explice medicii mai bine care sunt riscurile la care te expui și la care îți expui penisul.

Ce faci până la urmă dacă vrei mărirea penisului?

O soluție e cea amintită. Iei un supliment natural, așa cum este și mierea uPotent și te bucuri de potență maximă și de un penis super ferm. De erecții de lungă durată și de un penis care pare mai lung și mai gros tocmai pentru că se scoală mai tare decât ești tu obișnuit.

Sau, dacă nu, te duci frumușel la medicul specialist și te consulți cu el. Dacă ai micropenis atunci e de înțeles totul. În acel caz, cu medicul curant, vei alege cele mai bune soluții pentru tine. Altfel, totul poate fi în mintea ta și poți avea simple așteptări nerealiste de la dimensiunea penisului tău.

Un sex de calitate se obține nu printr-un penis impresionant prin dimensiuni ci prin tehici sexuale inedite și prin abordare. De asta ai tu nevoie. Nu de Kanamicină injectată și probleme de care nu mai scapi.

Lasă un răspuns