You are currently viewing Inel pentru potență. Este sau nu eficient dacă vrei să reziști mai mult

Inel pentru potență. Este sau nu eficient dacă vrei să reziști mai mult

Te salut! Robert, îți scrie, ca de obicei. Astăzi vreau să-ți povestesc părerea mea despre inelele pentru potență. Dacă-s bune, sigure și eficiente pentru momentele în care vrei să reziști mai mult când faci sex.

Inelul pentru penis cam asta promite: întârzierea ejaculării. Bine, în descrierea produsului se mai menționează și că te ajută să ai erecții mai puternice și chiar că, în timp, inelul va crește dimensiunile p**ii. Îți zic din start, nimic nu îți mărește instrumentul – doar operațiile sau implantul. Despre aspectele acestea ți-am mai povestit în articolele despre pompele pentru penis.

Așa că, să ne axăm pe combaterea ejaculării premature prin folosirea unui inel pentru potență.

Păreri inel pentru potență. Ce este?

Dacă citești pe net păreri despre inel pentru potență o să găsești impresii diverse. Sigur, nici nu mai știi în care să crezi la final. Unii spun că sunt eficiente, alții că nu au avut niciun rezultat notabil. Mai sunt și cazuri în care citești despre leziuni sau chestii mai nasoale care au intervenit după ce inelul a fost aplicat pe p**ă.

Așa că, cam care este adevărul?

inel pentru prelungirea sexului

Aș putea să spun că există un adevăr în toate părerile pe care le citești despre inel pentru erecție și ejaculare.

Da, poate funcționa. Deși, nu este eficient cu adevărat.

Inelul este un dispozitiv intim care se aplică la baza penisului. El poate strânge doar p**a sau poate cuprinde atât instrumentul cât și testiculele. Gradul de strângere poate fi ajustat sau nu, în funcție de caracteristicile inelului cumpărat.

Îți explic imediat cum funcționează și dacă este eficient pe bune.

Învață și cum poți să ejaculezi mai mult și mai puternic.

Cum funcționează inelul pentru potență

Îl aplici la baza penisului cu scopul ca inelul să exercite o presiune suplimentară asupra organului tău. Scopul este oprirea sau încetinirea fluxului de sânge pentru a amâna eliminarea tensiunii acumulate.

Pe scurt, aplici inelul pentru a prelungi durata actului sexual. S-ar putea să funcționeze. În special la primele folosiri ale inelului.

Însă, vezi că presiunea respectivă nu este bună pentru sănătatea aparatului reproducător masculin.

Dacă oprești fluxul de sânge pot apărea afecțiuni la nivelul penisului. Poți resimți dureri, pot apărea leziuni sau anomalii atât pe durata partidei cât și după ce ai ejaculat.

Inelul nu trebuie strâns foarte tare. Penisul trebuie să fie bine lubrifiat înaintea aplicării și este bine să nu folosești produse dure, din plastic. Mai mult, inelul nu trebuie ținut pe penis mai mult de 15, 20 de minute și cu siguranță nu e bine să îl poți peste noapte.

Și atunci, dacă oricum nu este recomandat să-l folosești mai mult de 20 de minute, unde e prelungirea actului? Da, dacă reziști doar câteva secunde în mod normal, 20 de minute pare o veșnicie. Însă, totul vine la pachet cu riscuri pe care ar fi bine să nu ți le asumi, mai ales că ai la dispoziție soluții mai bune prin care tratezi ejacularea precoce.

Este eficient inelul pentru prelungirea partidei de sex?

După cum ți-am zis, s-ar putea să funcționeze, cel puțin la primele aplicări. Prin presiunea pe care o exercită, actul sexual poate fi prelungit. Inelul întârzie ejacularea dar printr-un proces care nu este natural.

pareri dispozitive marire penis

Eficiența se poate pierde în timp și tu vei simți nevoia să strângi din ce în ce mai tare inelul în jurul penisului pentru a avea rezultatele dorite. Așa pot apărea leziunile și, în timp, afecțiuni ale aparatului reproducător.

Eu îți recomand cu tărie să nu folosești niciun fel de dispozitiv precum inele sau pompe pentru potență.

Dacă vrei să câștigi control pe ejaculare poți învăța cum să te masturbezi corect, cum să respiri când faci sex, cum să antrenezi mușchii pelvieni sau chiar cum să tratezi problemele psihologice legate de disfuncțiile erectile. Și toate aceste exerciții sunt naturale, bune pentru organismul tău.

Inel pentru potență: ce altceva să folosești pentru a trata ejacularea prematură

Inelul nu este recomandat. Eu nu pot să te învăț să folosești produse cu care eu nu sunt de acord.

Știu; exercițiile menționate mai sus sunt bune, dar durează mult până când ajungi să te bucuri de rezultate punctuale. Și atunci, ce naiba faci dacă vrei să scapi rapid de frica de eșec?

Eu am făcut mierea pentru potență tocmai pentru că aveam nevoie de o soluție naturală pentru a scăpa de ejacularea prematură, cel puțin până când exercițiile au dat roade.

Așa că, descoperă avantajele pe care ți le aduce suplimentul uPotent. Ai administrare ușoară, fără apă, doar dai mierea pe gât. Apoi, ai și efecte rapide, în doar 20, 30 de minte de la administrare. Fără chestii puse pe penis sau riscuri la care să te supui. Iei un plic de uPotent și te bucuri de efectele benefice ale plantelor afrodiziace.

Lasă un răspuns