You are currently viewing Impotența în rândul tinerilor și ce soluții ai să ieși din bucluc

Impotența în rândul tinerilor și ce soluții ai să ieși din bucluc

Primesc multe mesaje din partea tinerilor care se plâng de probleme cu potența. Sunt cazuri în care bărbații cred că au impotență și trec prin adevărate stări depresive și de anxietate de performanță.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu este vorba despre impotență. Cei mai mulți dintre cei care acuză probleme cu erecția experimentează simple disfuncții erectile care pot fi tratate în diverse moduri – de la schimbarea stilului de viață și până la urmarea unor exerciții pentru creșterea performanței sexuale există numeroase soluții avantajoase. Ți-am scris despre toate acestea pe blog, așa că poți găsi orice informație printr-un simplu search.

Dar să revin la ale noastre. Ce să faci dacă ești tânăr și crezi că suferi de impotență?

Cum te testezi să vezi cât de gravă e problema cu potența masculină

Păi, primul pas este să te testezi. Să te convingi că ai sau nu simptome care descriu impotența masculină.

Ce-i de făcut? Stai liniștit, testul e simplu.

Ai erecții dimineața când te trezești? Dacă ai, atunci nu suferi de impotență. O mențiune, erecția nu trebuie să fie prezentă în fiecare dimineață.

test impotenta barbati tineri

Un alt test: încearcă să te masturbezi. Ți se scoală? Dacă poți obține o erecție atunci când dai o labă, ești bine, nu suferi de impotență.

Testul final, dacă chiar vrei o confirmare 100% corectă este să te duci la doctor. Urologul este medicul care îți poate spune exact cât de gravă este problema ta cu potența, erecția sau ejacularea.

De ce apar problemele cu potența la tineri?

Ești tânăr. În floarea vârstei, atunci când hormonii joacă în tine. Acum e momentul în care vrei să faci sex chiar și de mai multe ori în aceeași zi. Așa că, cum naiba te-ai pricopsit tocmai tu cu probleme de potență?

Păi, un motiv e chiar lipsa experienței. La început e normal să nu poți să reziști foarte mult. Să nu știi exact ce să faci, în ce poziții să o f**i și ce o excită cel mai mult și mai intens.

E de ajuns să ai o singură experiență neplăcută și să transformi totul într-o tragedie. Așa apar primele gânduri negative, cele legate de problemele psihologice asociate cu disfuncțiile erectile. Începi să te gândești doar la cum o să dai rateu după rateu. Că o să te faci de râs și că mai bine nu mai faci sex niciodată. E un cerc vicios din care îți e greu să ieși. Și mergi din rău în mai rău.

disfunctii erectile barbati tineri

Mai e și modul în care te-ai masturbat de-a lungul timpului. Nu-i așa că dai repede din mână să ejaculezi din doar câteva mișcări? Păi cum ai vrea să reacționeze penisul în realitate când tu l-ai învățat că trebuie să ejaculeze după primele atingeri mai intense?

Ce vreau să spun este că tot ce se întâmplă în viața ta are legătură și cu performanța sexuală. Cu rezistența ta, cu puterea erecțiilor sau cu menținerea lor.

Ce să faci pentru a trata disfuncțiile erectile când ești tânăr

Ai de la leacuri populare pentru potență și până la alimente afrodiziace sau băuturi care cresc potența. Vitamine bune pentru creșterea libidoului și tehnici prin care crești rezistența în fața stimulilor sexuali.

Apropo de exerciții, iată ce îți recomand:

În plus, renunță la vicii. Uită de fumat și de consumul în exces de băuturi alcoolice. Fă mai mult sport și odihnește-te mai bine. Gândește pozitiv, elimină stresul din viața ta și încearcă să ai o alimentație variată pentru un organism plin de energie.

Ce să iei pentru potență maximă fără a aștepta după leacurile naturiste

Tot ce ți-am spus funcționează. Le-am testat pe toate și am reușit să trec peste probleme. Însă, ai nevoie de timp. Toate exercițiile dau roade însă nu din prima zi. La fel și cu alimentația și stilul de viață echilibrat. O să te simți mult mai potent pe măsură ce trece timpul.

Dar tu ești tânăr. Tu ai nevoie de rezultate acum. Nu de alta, dar sigur nu vrei să mai ratezi și alte oportunități de a da la buci.

Te înțeleg perfect. Și de asta am creat uPotent. Să pot scăpa de teama de eșec dacă am o partidă într-o jumătate de oră. Pentru că de 20, 30 de minute are nevoie uPotent pentru a funcționa de minune.

După ce ai băgat un plic pe gât o să simți o ușoară căldură în zona pelviană. Și cum penisul e în stare semi erectă. Asta înseamnă că poți face sex fără probleme. O să ai erecții tari care durează atât cât vrei tu.

Lasă un răspuns