FAQs

Întrebări Frecvente

În cazul în care nu doriți să primiți coletul acasă sau la o anumită adresă puteți opta pentru livrarea în easybox. Produsele pot fi ridicate la orice oră fără să mai fie nevoie să așteptați după curier.

easybox emag

  1. Pe pagina de finalizare a comenzii, alege ridicarea din easybox-ul aproape de tine.
  2. Imediat ce comanda ta ajunge la easybox, primești codul pentru deblocarea sertarului prin SMS pe telefon.
  3. Mergi la easybox, introdu codul PIN sau scanează codul QR de pe mail și deblochează sertarul comenzii tale.

Livrarea in easybox by Emag este posibilă doar cu plata online cu cardul.

Livrarea comenzii se face în 24-48 de ore de la procesare, prin curierat rapid (UrgentCargus pentru livrările la adresă sau Sameday în cazul comenzilor cu livrare în easybox). Toate comenzile beneficiază de transport gratuit.
uPotent este contraindicat persoanelor cu hipertensiune arteriala.
Îți promit un lucru: dacă nu ești mulțumit de efectele uPotent după ce încerci primul plic, îți dăm banii înapoi. Garanția se aplică pentru un plic. Dacă nu ești satisfăcut, trimite-ne ambalajul cutiei împreună cu restul plicurilor sigilate și banii tăi vor fi restituiți.
  • Garanția e valabilă pentru 30 de zile de la primirea comenzii;
  • Poți trimite coletul către noi cu orice curier care dispune de serviciul status expediție (AWB);
  • Îți trimitem banii cheltuiți înapoi, cu excepție taxele de transport care se plătesc la curier;
  • Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi prin email sau telefonic.
  • Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
Pasta este alcătuită dintr-un mix pe bază de plante, cu miere polifloră. Atât timp cât nu ești alergic la niciunul din ingredientele din compoziție, nu există efecte secundare.
Toate coletele trimise de uPotent vor fi în ambalaje simple, opace, fără logo sau alte detalii despre conținut. Secretul tău e în siguranță la noi!
Puțin dulce-amărui cu o tentă de scorțișoară.
Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele "Perfect Pure Natural SRL", fără să se facă referire la natura produsului. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.