You are currently viewing Cum să obții o erecție rapidă și tare imediat după ce ai ejaculat

Cum să obții o erecție rapidă și tare imediat după ce ai ejaculat

Nu știu cum sunteți voi atunci când faceți sex, dar mie îmi place să o văd cum are orgasm după orgasm. Orgasmele ei și gemetele pe care le scoate sunt pentru mine cel mai puternic afrodiziac natural care mă ajută să-mi mențin erecția tare pentru mai mult timp.

Acum, nu tot timpul reușesc să rezist suficient de mult cât să aibă ea orgasme multiple. Și partidele scurte sunt intense și faine, nu mă înțelege greșit. Dar parcă vreau mereu să prelungesc plăcerea să mă bucur cât mai mult de momentele de extaz.

Și aici vine în discuție necesitatea de a avea o a doua erecție imediat după ce ai ejaculat. Al doilea număr e un fel de obsesie pentru bărbați. Toți îl vor, dar nu toți reușesc să aibă erecție suficient de rapid cât ea să mai fie încă interesată.

Așa că, hai să vedem cum facem să o sculăm rapid imediat după ce ne-a venit.

De ce ai vrea mai multe numere

Actul sexual redus la principiile de bază este penetrarea în scop de reproducere. Plăcerea este un bonus de care ne bucurăm atât noi cât și ele. Și plăcerea aceasta e motivul pentru care oamenii au tot perfecționat sexul de-a lungul timpului. Tot ea e responsabilă și pentru fantezii și ei trebuie să îi mulțumim pentru faptul că sexul a devenit un fel de artă.

rezisti mai multe numere

Așa că, necesitatea de a face mai multe numere nu e greu de înțeles. Totul să rezumă la plăcere și la a te bucura mai mult de sex. Dacă ejaculezi repede nu înseamnă că sexul e prost. Ba, putem spune că a fost atât de bun și de intens încât ai fost supra excitat și ți-ai dat drumul. Ideea e că vrei să continui. Păi, poți face asta doar dacă reușești să o scoli suficient de repede. Altfel, ea o să-ți piardă interesul și o să-ți zică că trebuie să vă opriți.

Mai multe numere înseamnă mai multă plăcere. Și pentru tine, dar mai ales pentru ea. În timpul în care ție îți vine de două ori, ea poate avea numeroase orgasme. Asta e chestia la femei, în general. După ce au avut primul orgasm, următoarele vin pe bandă rulantă, fără să te chinui prea mult.

Cum să ai o erecție repede, imediat după ce ți-a venit

Să zicem că ești cu ea. Faceți sex. Plăcerea e atât de intensă încât simți cum nu mai poți. Și ejaculezi. Orgasmul e puternic dar totuși, vrei mai mult.

Însă, după ce ți-a venit, penisul se lasă rapid. Îți cam trece și din chef. Ai nevoie de ceva care să te stimuleze rapid.

Poți să o pui pe ea să îți facă un sex oral. Sau să te masturbeze. Doar că, s-ar putea să nu reușești să ai o erecție prea curând. Și asta se întâmplă pentru că sistemul tău nervos s-a relaxat. La fel și fluxul sanguin, nu mai e intens.

Ai nevoie de un mic șoc, ceva care să îți aducă organismul și penisul în starea de dinaintea ejaculării.

erectie rapida dupa orgasm

Ei bine, șocul pleacă tot de la creier. Fă ceva diferit de ce ai făcut până la momentul respectiv. Dacă nu ți-a luat-o în gură, e o soluție. Poți să începi să-ți faci o labă – vorba aia, ce-și face omul cu mâna lui, se numește lucru de calitate.

Eu îți recomand să pui în practică o fantezie sexuală. Ceva care să-ți ducă mintea în stare de excitare. Ceva care să-ți dea peste cap stimulii sexuali. Vorbește-i vulgar, folosește jucării sexuale, pune-o să se atingă sau imaginați un joc role play. Aici, tu știi mai bine ce te face să te exciți repede. Așa că, preia controlul și vei vedea că o să ți se scoale super rapid, chiar dacă de abia ai ejaculat.

Exerciții care te pot ajuta să ajungi la erecții mai repede

Acum, poți să urmezi și câteva exerciții care să te ajute, doar că rezultatele vin în timp.

Exercițiile sunt bune din două perspective: în primul rând, te ajută să reziști mai mult la primul număr. Adică, să ai control total asupra ejaculării ceea ce ar face ca al doilea număr să nu mai fie necesar.

Apoi, exercițiile vor antrena penisul să reacționeze așa cum vrei tu. Să se întărească mai repede și să nu se mai înmoaie în timpul penetrării.

Care sunt exercițiile despre care vorbesc? Ți-am mai scris despre ele pe blog:

Folosește un afrodiziac

Da, un afrodiziac te va ajuta să-ți atingi obiectivul, fie că el înseamnă combaterea ejaculării precoce, sau obținerea unei erecții imediat după ejaculare.

Eu am făcut uPotent, o miere pentru potență din ingrediente naturale, 100% extracte din plante afrodiziace. Dai un plic pe gât cu 20, 30 de minute înainte de partidă și după faci sex ca un armăsar. Reziști mult și te recuperezi rapid pentru al doilea număr.

Lasă un răspuns