You are currently viewing Erecția la bărbați: când este cazul să îți pui semne de întrebare

Erecția la bărbați: când este cazul să îți pui semne de întrebare

Erecția la bărbați: când este cazul să îți pui semne de întrebare

Erecția este starea de excitație a organului sexual. În cazul bărbaților, erecția se manifestă prin acumularea de sânge în penis, ceea ce rezultă întărirea acestuia.

În erecție, penisul este pregătit pentru actul sexual, iar în funcție de experiența acumulată erecția durează mai mult, sau mai puțin, de la caz, la caz.

Prin experiență înțelegem obișnuința penisului și a propriului creier cu stimulii sexuali la care suntem supuși în mod normal. De aici și situațiile în care ajungem să atingem orgasmul mai repede atunci când experimentăm lucruri noi în dormitor.

Și atunci, cum diferențiem o disfuncție erectilă de un comportament obișnuit al penisului?

Sau, când este cazul să ne punem semne de întrebare în ceea ce privește performanța noastră sexuală?

Ei bine, află că în majoritatea cazurilor ne facem griji degeaba.

Așa suntem noi, bărbații.

Ne place să credem că putem mai mult și vrem mereu să ne autodepășim. Însă, toată presiunea asta poate avea și efecte negative. După cum îți poți da seama, da, un penis slab, sau o erecție care nu durează este influențată în mod direct de modul în care ne simțim și de nivelul stresului din acel moment.

Uite așa poți concluziona că impotența te așteaptă când, de fapt, ai experimentat doar un episod izolat.

Erecția la bărbați: situațiile în care trebuie să te gândești la măsuri

Cu toate acestea, când ar trebuie să cauți soluții pentru problemele erectile?

Nu-i un secret. Experiențele sexuale nereușite te pot arunca într-o adâncă depresie. Ceea ce este de evitat, pentru că totul are o soluție.

Așadar, trebuie să te gândești la remedii pentru problemele tale sexuale atunci când:

  • Lipsa libidoului devine tot mai pregnantă.
  • Nu mai poți ajunge la starea de excitație.
  • Erecția este slabă și/sau de scurtă durată.
  • Te masturbezi des, dar experiențele cu partenera sunt dezamăgitoare.
  • Ejaculezi prematur sau precoce.
  • Toate aceste simptome devin obișnuință – nu sunt cazuri izolate.

Soluții pentru a avea din nou erecții tari

După cum ai observat, în majoritatea cazurilor, vorbim despre încrederea în forțele proprii. Nu te mai stresa atât de mult. Bucură-te de moment și uită de grijile pe care le ai. Vei vedea, actul sexual va fi unul pe măsură.

Renunță la masturbare. Sau, cel puțin, fă-o mai rar. Astfel, vei aprecia altfel momentele petrecute alături de partenera ta. În plus, vei uita de problema ejaculării premature.

Vorbește cu partenera ta și povestește-i despre ceea ce simți. Atunci când faceți sex, aveți răbdare și experimentați lucruri noi. Redescoperiți lucrurile care vă plac, condimentați viața sexuală și bucurați-vă de plăcerea de a fi împreună.

Încearcă un afrodisiac natural pentru a-ți recăpăta încrederea. Noi îți recomandăm pasta uPotent din simplul motiv că pentru noi  a funcționat. Am experimentat probleme cu erecția și uPotent a fost ajutorul care ne-a scos din impas. Și a funcționat de fiecare dată.

Este naturală și te ajută să ai un penis erect pentru mult timp. Desigur, dacă nu ești mulțumit, poți returna produsul fără alte neplăceri. Pentru că punem preț pe fericirea și liniștea ta sufletească.