You are currently viewing Băuturile energizante și sexul. Pot apărea disfuncții erectile?

Băuturile energizante și sexul. Pot apărea disfuncții erectile?

Salutare și bine ai venit în blogul uPotent. Eu sunt Robert și am creat mierea pentru potență. Dar nu vreau să-ți vorbesc despre produsul meu ci să te ajut să înțelegi mai bine care ar fi efectele consumului regulat de băuturi energizante asupra potenței masculine.

Fac asta pentru că și eu am ajuns să mă întreb într-o zi „băi, dar o fi bine să beau zilnic chestia asta?”. Știi și tu cum e, te obișnuiești cu un fel de rutină așa cum se poate întâmpla cu un ceai băut seara, cu o cafea dimineața sau cu diverse băuturi energizante pe care le consumi fie de plăcere fie atunci când ai nevoie de un plus de energie.

Și, cumva, având în vedere că totul intră în organism, te întrebi care ar fi efectele asupra erecției și performanței sexuale. Desigur, faci asta mai ales atunci când îți vin pe cap și disfuncțiile sexuale. Poate nu reziști suficient de mult, poate ți se scoală greu sau poate ți se înmoaie în mijlocul penetrării. Cu toate belelele pe cap o să încerci să găsești o explicație și o să ajungi să analizezi cam tot ce faci.

Dar, să revenim. Astăzi analizăm noi cum afectează băuturile energizante potența, erecția și durata partidei sexuale.

Ce conțin băuturile energizante. Ce treabă are potența masculină?

Ai citit vreodată lista ingredientelor de pe etichetele băuturilor energizante? Hai, aruncă un ochi și vezi cam cât înțelegi de acolo?

Vei constata că băutura are un conținut super mare de zahăr (sub toate formele lui posibile) și de substanțe cu rol energizant (da, cofeina este un ingredient important). Apoi, găsești arome, potențiatori de gust, conservanți și coloranți (tot sub diverse denumiri pe care zici că le-ai citi la un laborator de chimie în liceu și nu pe un produs pe care îl consumi zilnic).

Băutura asta ajunge în corpul tău unde își face efectul. Și da, băuturile energizante provoacă dependență – creierul îți va cere băutura atunci când faci o pauză bruscă din administrarea ei.

Conținutul mare de zahăr provoacă niște reacții chimice în organismul tău și chiar anumite schimbări la nivel de receptori nervoși. Apoi, despre cofeină și potență am mai discutat deja pe blog, îți recomand să citești articolul respectiv pentru că este super util.

Băuturile energizante pot cauza probleme circulatorii, diabet, pot crește nivelul colesterolului, pot provoca afecțiuni gastro-intestinale și chiar urologice. Așadar, efecte care influențează în mod direct procesele prin care erecția este declanșată și menținută atunci când apare un stimul sexual.

Pot cauza băuturile energizante disfuncții erectile?

Am fost puțin dramatic mai sus, recunosc. Dar, acesta este adevărul. Băuturile energizante nu îți fac bine și au o influență negativă asupra stării generale de bine dar și asupra organismului putând declanșa afecțiuni diverse de sănătate.

Tot, desigur, apare în timp. Nu o să pățești nimic dacă bei ocazional o băutură energizantă. Dar, în timp, dacă nu ai grijă, s-ar putea să îți pară rău. Da, energizantele pot cauza disfuncții erectile sau le pot agrava pe cele existente. În plus, pot influența indirect potența masculină atunci când cauzează afecțiuni de sănătate asociate. Totul în organismul nostru este conectat. De exemplu, dacă apar problemele circulatorii, fluxul de sânge către aparatul reproducător va fi afectat și erecția nu o să mai apară. Ori, dacă secreția hormonală este afectată, poți spune adio erecției și bun venit impotenței.

Și sunt doar câteva exemple.

Așa că, mai bine ești ceva mai precaut și mai atent cu ceea ce bagi în tine. Recomand să citești lista ingredientelor de pe băuturile energizante sau de pe alimentele pe care le consumi în fiecare zi. Încearcă, pe cât posibil, să consumi doar alimente care îți vor face bine. Alege echilibrul în tot ceea ce faci și o să vezi că te vei putea lăuda cu potența ta indiferent de vârstă și de experiența acumulată.

Cu ce să înlocuiești energizantele pentru potență crescută?

Sunt bărbați care bagă un energizant înainte de sex. Asta, pentru a alunga oboseala și pentru că, consideră ei, ajută potența. Un lucru total fals. Însă, da, energizantele pot induce un factor liniștitor mental atunci când bărbatul crede cu tărie că au un anumit efect benefic.

O cafea poate înlocui cu succes o băutură energizantă care conține zahăr și alți aditivi. Un ceai care are un conținut scăzut de cofeină este mult mai recomandat, fiind și sănătos pentru organism.

Desigur, un stil de viață echilibrat este cel mai recomandat. Știi și tu deja recomandările pentru sport, somn odihnitor și alimentație bogată în plante afrodiziace.

Cum spuneam pe la începutul articolului eu am creat uPotent. Am făcut asta într-un moment în care eram cu psihicul la pământ din cauza ejaculării precoce. Și citeam super multe despre medicamente pentru potență însă mă speria groaznic prospectul și lista interminabilă de posibile reacții adverse. Așa că am ales soluția naturistă și eficientă dată de un supliment alimentar pe bază de extracte din plante afrodiziace. Îți recomand și ție un plic uPotent când vrei să scapi de griji. Să reziști mult și să atingi potența maximă. Doar dai pe gât plicul cu 20-30 de minute înainte de partidă și ești asigurat.

Altfel, după cum spuneam, mai rar cu energizantele că nu sunt bune pentru potența masculină. Mergi pe soluția bună pentru organismul tău și fii cât mai selectiv cu lucrurile pe care le bei sau le mănânci.

Lasă un răspuns