You are currently viewing Durerea penisului în timpul penetrării

Durerea penisului în timpul penetrării

Ai făcut sex și ai rămas cu un sentiment neplăcut? Dacă partida a fost inconfortabilă din cauza senzațiilor ciudate pe care le-ai simțit, poate ar fi o idee bună să citești articolul pe care ți l-am pregătit. Asta pentru că urmează să vorbesc despre durerea penisului resimțită în timpul penetrării.

Ce o să afli, sper eu, la finalul textului? Păi, vei putea spune dacă disconfortul tău are sau nu nevoie de mai multă atenție. Pe scurt, dacă e cazul să te îngrijorezi și să ceri ajutorul unui specialist sau dacă a fost doar un episod izolat care va trece de îndată ce elimini cauza. Cam cum s-a întâmplat și când am vorbit despre usturimea penisului în timpul actului sexual.

Eu sunt Robert și mă bucur că ești aici. Am creat uPotent, un produs natural pentru potență masculină atunci când m-am lovit de problema ejaculării precoce și de impotența psihogenă care a venit la pachet. Ai experiența prin care am trecut acoperită pe blog, acolo unde îți mai scriu și despre alte lucruri pe care le-am învățat de-a lungul timpului.

Dar să revin la ceea ce ne interesează astăzi: durerea penisului în timpul contactului sexual.

Penis dureros. Când devine o problemă

Ocazional penisul mai poate să doară. Știu eu, poate ai făcut sex dur, poate l-ai ținut nu știu cum în boxeri sau poate ai o întindere în zona pelviană. Multe sunt motivele pentru care penisul sau chiar și testicolele mai pot da durere. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor durerea trecere rapid. E de scurtă durată și episodică.

De regulă, când durerea devine acută sau când îți afectează starea de bine sau stilul de viață vorbim despre o posibilă problemă ceva mai gravă. Soluția? Păi, în primul rând, identificarea cauzelor și stabilirea unor motive. Apoi, în funcție de aceste cauze, remedierea lor. Atunci când nu o poți face de unul singur va fi nevoie să apelezi la un specialist. Desigur, mă refer la un doctor. În cazul de față este același medic cu cel care tratează impotența masculină.

Deci, când penisul dureros devine o problemă? Când durerea nu mai poate fi ignorată, când nu trece de la sine și când tot reapare în perioade scurte de timp. Mai mult, penisul dureros în penetrare este, de cele mai multe ori, motiv pentru o programare la urolog sau androlog.

Doare penisul în penetrare. Cauze și explicații

Uite care sunt cele mai comune situații în care penisul poate să te doară când o penetrezi sau chiar atunci când primești un sex oral ori un handjob. O scurtă completare înainte de toate: durerea poate persista și în ejaculare fiind însoțită chiar și de usturime sau de senzații de mâncărime.

Diverse reacții alergice

Poți dezvolta reacții alergice la variate substanțe în special atunci când penisul intră în contact direct cu ele. Se întâmplă mai des decât ai crede și din motive la care nu te-ai gândi. Spre exemplu, penisul te poate durea, mânca sau ustura atunci când speli lenjeria intimă cu anumiți detergenți sau atunci când lenjeria nu este din bumbac.

Reacții alergice poți avea dacă te dai cu spray pentru ejaculare precoce sau cu gel pentru potență. Substanțele din produse pot provoca erupții cutanate și chiar durere acută ori umflarea țesutului – lidocaina, spre exemplu, poate da aceste simptome caz în care e bine să speli penisul și să eviți folosirea produselor respective în viitor. Dacă senzația nu trece, mergi la medic.

Reacție alergică poți avea și de la lubrifianți, prezervative sau jucării sexuale. Așadar, verifică bine produsele înainte de a le folosi și, ca regulă generală, alege doar substanțe care nu conțin coloranți, arome sau materiale care îți pot afecta penisul.

Reacții adverse

Poți avea reacții adverse atunci când, de exemplu, încerci să mărești penisul prin metode despre care ai auzit tu că ar funcționa. De fapt, îți zic eu, nu funcționează nimic. Doar un doctor poate mări penisul dar nu cred că e ceva ce îți dorești atât de mult. Oricum, reacții adverse care includ durere acută a penisului în penetrare apar atunci când folosești pompe pentru mărirea penisului sau alte dispozitive similare care pun presiune pe pereții spongioși ai organului tău genital.

Mare atenție. Reacții adverse neplăcute apar dacă îți injectezi kanamicină în penis. În cazurile respective e bine să mergi de urgență la medic pentru că altfel poți risca afecțiuni foarte nasoale despre care nici nu vrea să amintesc pe aici.

Efecte ale unor afecțiuni specifice

Durerea penisului în penetrare și nu numai poate să apară și din cauza unor afecțiuni specifice bărbaților.

De exemplu, boala peyronie sau penisul strâmb poate face imposibil contactul sexual. La fel se poate întrâmpla și cu balanita, fimoza sau prostatita. Balanita se referă la o inflamație a capului penisului, fimoza este îngustarea anormală a prepuțului iar prostatita inflamarea prostatei.

În aceste cazuri doar un medic urolog îți poate fi de folos. El îți va prescrie un tratament adecvat.

Tot la un medic trebuie să te duci dacă este posibil să ai boli cu transmitere sexuală. Și acelea pot provoca durerea penisului în timpul penetrării.

Infecții urinare netratate

O infecție urinară care rămâne netratată pentru perioade lungi de timp poate da câteva simptome neplăcute și care se vor face resimțite și în timpul partidelor de sex. Alături de usturimea la urinare poate să apară durerea în penetrare dar și usturimea în ejaculare. Așa cum am spus și mai sus, este bine să consulți rapid un urolog în aceste cazuri pentru a putea primi un tratament adecvat – infecțiile urinare mai severe nu trec cu suplimente naturiste ci cu antibiotice eliberate doar în baza unei prescripții medicale.

Traumatisme ale penisului

Penisul te poate durea în timpul actului sexual în urma unor traumatisme. Știu eu, lovituri sau alte șocuri care pot afecta în mod direct zona pelviană. Urmărește și vezi dacă există semne ale unui traumatism – vânătăi, umflături, piele roșie, durere la apăsare etc.

Unele traumatisme se vor vindeca de la sine. Sunt și altele care au nevoie de o atenție ceva mai specială. Așadar, pentru a fi sigur că ești ok cel mai bine faci o programare la urolog.

Acestea sunt cele mai comune sau des întâlnite cauze pentru care penisul poate să doară în penetrare. Sigur, mai pot fi și altele dar cred că recomandarea cea mai importantă este aceeași indiferent de situație: nu trata cu superficialitate disconfortul sexual indiferent de cauze sau de motive. Este mai bine să rămâi precaut și să soliciți sfaturile unui specialist.

Altfel, nu uita, pentru orice ajutor în ale performanței sexuale, încearcă fără griji mierea pentru potență uPotent. Nu o să regreți. Te salut!

Lasă un răspuns