You are currently viewing Disfuncțiile erectile influențează fertilitatea bărbaților?

Disfuncțiile erectile influențează fertilitatea bărbaților?

Primesc multe mesaje în care recunosc panica mea de la început. Din momentele în care nu știam cum naiba să mai scap de ejacularea precoce și de pierderea erecției care a urmat.

Sunteți mulți cei care mă întreabă dacă disfuncțiile erectile pot cauza infertilitate. Sau dacă un bărbat care se lovește de probleme cu potența și cu erecția mai poate să facă copii.

Vă salut, Robert sunt eu, așa cum v-am obișnuit.

Și, da, astăzi vorbim despre problemele cu potența și infertilitatea. Știu, gândul că nu vei putea face copii este chiar mai groaznic decât cel care îți spune că iar nu o vei putea f**e cum trebuie din cauza disfuncțiilor de care te-ai cam săturat deja.

Disfuncțiile erectile – ce schimbă ele în organismul tău

Mare lucru nu se întâmplă, chiar dacă afecțiunea e una mai mult decât supărătoare.

Cel puțin, atâta timp cât nu vorbim despre impotență masculină, disfuncțiile erectile sunt doar o piedică între tine și partida de sex. Ceva se întâmplă și tu nu poți să duci la bun sfârșit penetrarea. Strict din punctul acesta de vedere, disfuncțiile erectile pot influența capacitatea de a avea copii.

probleme cu potenta si infertilitatea

Adică, dacă ejaculezi de fiecare dată înainte de a apuca să o penetrezi, e cam greu să faci un copil pe cale naturală. La fel și dacă pierzi erecția de fiecare dată când o penetrezi și nu ajungi să ejaculezi în vagin.

Altfel, nu ar trebui să te îngrijorezi. În teorie, faptul că suferi de disfuncții erectile nu influențează calitatea spermei.

Infertilitatea la bărbați și conexiunile cu disfuncțiile erectile

Așa cum ți-am spus, infertilitatea nu poate avea o cauză directă cu disfuncțiile erectile. Se întâmplă doar atunci când, din diverse cauze, nu poți ejacula în timp ce îți penetrezi partenera. Altfel, dacă spermatozoizii sunt în parametrii normali, ești ok.

Vezi că ejacularea retrogradă poate da  infertilitate în anumite cazuri. E diferită de ejacularea precoce, așa că nu uita să citești articolul pe care l-am scris recent pe blog înainte de a sări la concluzii pripite.

Problemele psihologice legate de disfuncțiile erectile și anxietatea aferentă potenței tale pot fi și ele factori care să-ți dea planurile peste cap. De ce? Păi, atunci când capul tău stă doar la frica de sex și la problemele cu erecția, nu vei reuși să ai relații sexuale reușite. Cel mai probabil vei avea tendința de a te izola de toți cei din jurul tău și să fugi de orice relație serioasă.

disfunctii erectile barbati tineri

Așa că, rezolvă toate problemele asociate cu disfuncțiile erectile. Tratează toate simptomele și asigură-te că poți face sex fără probleme. O să-ți dea un plus de încredere, în timp ce raporturile sexuale regulate vor susține și secreția normală a spermatozoizilor.

Când poți suferi de infertilitate

De regulă, majoritatea problemelor de fertilitate se trag din copilărie. Poate un testicul ți-a coborât prea târziu. Poate e o problemă genetică. Sau, poate ai suferit o lovitură în zona organelor genitale și canalul care aduce sperma este blocat.

Pot fi multe motivele pentru care ajungi să te întrebi dacă poți face copii sau nu. Chiar și anumite intervenții chirurgicale în zona vezicii pot cauza infertilitate, la fel cum o poate face și un tratament medicamentos de lungă durată.

pot nu pot face copii

Oricum ar fi, nu disfuncțiile erectile sunt responsabile pentru astfel de probleme.

Așadar, ca să fii tu sigur că ești ok, eu îți recomand să treci pe la doctor. Urologul te poate ajuta. Ai analize simple pe care le poți face – spermograma este una dintre ele.

Cum tratezi disfuncțiile erectile

Așa cum ți-am mai scris pe blog și cu alte ocazii, disfuncțiile erectile se tratează. Ți-am explicat chiar și un exercițiu final pentru a trata ejacularea precoce.

În plus, eu pentru asta am creat uPotent. Să ajut alți bărbați să nu mai treacă prin toată nebunia pe care am experimentat-o eu.

uPotent este miere pentru potență. Nu bagi pastile și e 100% din ingrediente naturale afrodiziace. Te ajută să ai erecții puternice în doar 20, 30 de minute de la administrare. Și după, să reziști atât cât vrei tu când faci sex. Să ejaculezi când trebuie, să fii liniștit că problema copiilor nu se poate ridica în cazul tău.

Lasă un răspuns