You are currently viewing De ce ai ajuns să ți se scoale tot mai greu

De ce ai ajuns să ți se scoale tot mai greu

Ai observat că, de la o vreme, ajungi tot mai greu să ai o erecție? Nu, nu pățești să pierzi complet erecția sau să ți se înmoaie penisul în timpul penetrării – deși, se prea poate să ți se întâmple și asta. Problema ta principală este asta: există stimul sexual, context și toate cele, doar că penisul rămâne moale cam prea mult timp înainte să se întărească cu adevărat. Pe scurt, se scoală din ce în ce mai greu.

Ce o fi? Rămâi fără potență? Riști, oare, impotența chiar dacă vârsta e încă fragedă și totul părea că merge ca uns?

Despre toate acestea o să vorbim în articolul de astăzi. Eu sunt Robert și vreau să te salut pe această cale. Bine ai venit sau revenit pe blogul meu. După cum poate știi deja, aici o să găsești informații și explicații cu și despre potența masculină. Cum funcționează ea și ce anume o afectează. Și, mai ales, ce anume te repune pe picioare și îți redă potența maximă și erecția de invidiat.

Motive pentru care penisul se scoală greu

Cauzele pot fi diverse. Însă, de cele mai multe ori, bărbații care au dificultăți în a obține rapid o erecție prezintă câteva semne comune. Sau, dacă vrei, o istorie similară.

Uite la ce să te gândești dacă și tu te lovești de această disfuncție erectilă.

Te masturbezi de mic copil

Stai liniștit, potența masculină nu are o durată de viață. Nu e ca și cum ai un număr de ejaculări bine stabilite și după ce le-ai atins poți spune pa erecției. Nu așa funcționează aparatul reproducător masculin.

Cu toate acestea, se scoală greu este o problemă menționată de majoritatea bărbaților care se masturbează de mici. Masturbarea în sine nu este problema. După cum știm, autosatisfacerea are numeroase beneficii. Însă doar dacă este făcută corect și atunci când nu vorbim despre masturbare prea frecventă.

Dacă te-ai masturbat pe repede înainte sau dacă te-ai oprit frecvent în mijlocul masturbării fără să ejaculezi, s-ar putea să îți fi învățat penisul cu un anumit comportament. Așa ajungi fie să dai în ejaculare precoce, fie să pierzi erecția în mijlocul penetrării sau fie să ți se scoale din ce în ce mai greu.

Așadar, învață acum cum să te masturbezi pentru a crește potența.

Ai fantezii sexuale și te uiți la filme pentru adulți

Poate nu conștientizezi asta dar e foarte ușor să devii dependent de sex. Se întâmplă rapid și nu te prinzi. Crezi că ești ok. Însă, te uiți des la filme pentru adulți. Citești literatură erotică și deprinzi fantezii sexuale tot mai explicite și ieșite din comun.

Cum afectează toate aceste lucruri potența masculină și rapiditatea cu care tu obții erecția?

Păi, din nou, îți obișnuiești organismul cu un anumit comportament. De data asta nici nu mai e vorba despre penis neapărat ci despre creier. Creierul va transmite comanda către declanșarea erecției doar atunci când tu te gândești la fantezia ta sexuală. Sau doar când asociezi anumite lucruri cu ceea ce vezi în filmele pentru adulți. În lipsa acestor impulsuri sexuale erecția va întârzia să apară. Practic, sexul real, partenera ta nu se vor mai ridica la nivelul așteptărilor și la nivelul a ceea ce tu îți imaginezi. Da, realitatea e mereu sub fantezia ta sexuală. De aici și greutatea cu care penisul se întărește.

Ce ai de făcut?

În primul rând, renunță la filmele pentru adulți și la literatura erotică. Las-o mai moale cu masturbarea și atunci când a faci, fă-o corect. Alungă din minte acele fantezii sexuale care sunt dese. Când faci sex concentrează-te pe ceea ce se întâmplă între tine și partenera ta. Implică-te activ fără să încerci să introduci fantezii sexuale sau jocuri erotice. Fă sex și bucură-te de el.

Exerciții de respirație sexuală te vor ajuta. La fel cum te vor ajuta și exercițiile pentru întărirea mușchilor pelvieni.

Ai un libido scăzut

Se poate întâmpla să se scoale greu atunci când apetitul sexual e sub limitele normale. Când libidoul masculin e scăzut. Pur și simplu nu îți arde de sex.

Știu, nu sună tocmai a chestie specifică bărbaților. Dar se poate întâmpla foarte bine și în cazul nostru.

La mijloc pot fi dereglări hormonale. Poate ești foarte obosit ori stresat la locul de muncă. Starea de bine generală influențează în mod direct potența masculină. Pe scurt, ești sănătos, odihnit și energic, ai chef de sex și ai libidoul ridicat. Altfel, mai greu cu penisul și cu erecția. Te vei chinui ceva să o scoli sau să o menții tare pe durata partidei de sex.

Ai psihicul la pământ

Dacă te gândești doar că nu o să ți se scoale la timp cu siguranță că asta se va întâmpla. Problemele psihologice legate cu potența sunt reale și te afectează mai mult decât ai crede.

disfunctii erectile barbati tineri

La fel și anxietatea sexuală – ea apare de la prea multe griji. Impotența psihogenă se poate instala și doar ajutorul unui psiholog te va putea scoate din impas în acel caz. Așa că, mare grijă cu sănătatea ta psihică. Alungă gândurile negre și frica de eșec. Rămâi optimist și găsește mereu soluții și nu probleme.

Fă sport, odihneește-te bine noaptea. Ai grijă la alimentație și vei vedea că starea ta de spirit va fi mai bună. La fel se va întâmpla și cu erecția ta.

Ai afecțiuni de sănătate asociate

Creierul spune organismului că e timpul erecției. Un flux de sânge trebuie să fie direcționat spre zona pelviană. Acolo, pereții cavernoși ai penisului trebuie să permită pătrunderea sângelui. Iar, acel flux sanguin trebuie menținut pe toată durata partidei de sex.

Problema e că sunt multe afecțiuni de sănătate care intervin între aceste procese. De aici apar și numeroase disfuncții erectile. Desigur, că ți se scoală greu poate fi o problemă cu potența care ascunde în spate o afecțiune de sănătate.

Așadar, mergi la medicul specialist și întrebă-l dacă obținerea cu greutate a unui penis tare poate fi o cauză asociată cu anumite tratamente medicamentoase sau dacă starea ta de sănătate are legătură că performanța ta sexuală.

În funcție de istoricul tău medical poți primi tratamente pentru potența masculină. Fie medicamente fie suplimente naturiste.

De altfel, așa am ajuns și eu la formula mierii pentru potență. Am creat uPotent pentru că aveam nevoie de un ajutor în momentele mai complicate. Și nu voiam chimicale. Am făcut un produs cu extracte din plante afrodiziace care are efect rapid și care funcționează bine atât pentru obținerea rapidă a erecției cât și pentru prelungirea partidei de sex.

În rest, ce să zic, să auzim doar de bine!

Lasă un răspuns