You are currently viewing Cum poți să crești calitatea spermei

Cum poți să crești calitatea spermei

Te-ai întrebat vreodată cum poți să crești calitatea spermei?

Te salut! Ca de obicei, în spatele tastaturii sunt eu, Robert, creatorul uPotent! Astăzi o să vreau să-ți vorbesc mai multe despre materialul seminal și metodele prin care poți să-i crești calitatea.

De ce ai vrea să faci asta? Păi, poate, vrei să ai un copil și nu prea reușiți. Poate încercați de ceva vreme fără succes și te gândești că nu ar strica să îți ajuți puțin spermatozoizii. Știu eu, să le crești numărul sau să îi ajuți să fie mai agili.

Sau poate nici nu e vorba de lucruri atât de complicate și complexe. Poate vrei pur și simplu să ejaculezi mai mult și mai puternic. Știi tu, cam cum vezi că fac actorii din filmele pentru adulți. Știu, cantitatea spermei poate fi un factor psihologic important. O dovadă a masculinității tale și o confirmare a potenței masculine care funcționează fix așa cum trebuie. Adică ai potență maximă.

Ce influențează calitatea spermei

Sunt multe cauzele care pot scădea calitatea materialului seminal. Spre exemplu, se prea poate să existe probleme hormonale atunci când spermatozoizii tăi sunt ceva mai puțini decât ar trebui să fie.

Sau, se prea poate să suferi de anumite afecțiuni, așa cum se întâmplă în cazul ejaculării retrograde. Poate ai probleme cu prostata sau poate ai afecțiuni de sănătate asociate, unele care duc la scăderea calității materialului seminal.

În alte situații anumite tratamente medicamentoase pot avea efecte negative asupra secreției de material seminal. Alți factori care influențează calitatea spermei și desigur potența masculină sunt:

  • starea psihică generală;
  • starea de sănătate generală pe care o ai;
  • stări de anxietate, stres, depresie sau oboseală cronică;
  • odihna din timpul nopții;
  • alimentația;
  • sedentarismul;
  • disfuncții erectile;

Când să te duci la doctor pentru a testa calitatea spermei

Dacă încerci să faci un copil și nu prea îți iese te poți programa la medicul urolog sau androlog. Specialistul îți poate recomanda analize pentru fertilitate – pot fi analize de sânge sau chiar o spermogramă. De regulă, este indicat să mergi la doctor pentru testarea calității materialului seminal dacă încerci să o lași însărcinată fără succes pentru o perioadă mai lungă de 6 luni. Desigur, în acel caz și partenera ta ar trebui să meargă la ginecolog pentru un consult amănunțit.

consult urolog pentru determinare calitate sperma

Altfel, dacă ești nemulțumit de potența masculină și crezi că ai disfuncții erectile supărătoare, mergi la medicul care le tratează când viața ta sexuală nu mai este una normală. Când stresul este prea mare și când nu mai știi ce să faci. Doctorul îți poate prescrie pastile pentru potență în special atunci când este vorba despre cazuri de impotență masculină.

Cum poți crește calitatea spermei în mod natural

Dacă vrei să ejaculezi mai abundent și mai puternic atunci ar trebui, în primul rând, să te masturbezi mai rar. Așteaptă cel puțin 2, 3 zile până să faci sex astfel încât să-i permiți organismului să secrete suficient material seminal pentru o ejaculare puternică.

Învață să antrenezi mușchii pelvieni dacă vrei ejaculare puternică și orgasme mai puternice și mai plăcute. Acest exercițiu este bun și pentru tratarea ejaculării precoce sau pentru creșterea erecției.

Consumă alimente afrodiziace, bea sucuri sau ceaiuri cu efect afrodiziac și alte legume și fructe care stimulează producerea testosteronului. În plus, odihnește-te bine noaptea, fă sport și combate stresul pentru a crește în mod natural libidoul masculin.

Dacă vrei un ajutor poți încerca și mierea pentru potență. Este un produs 100% natural, realizat din extracte de plante afrodiziace. Eu l-am creat pentru că aveam nevoie de o soluție naturistă pentru tratarea ejaculării premature, însă te va ajuta și să crești calitatea materialului seminal. Plus că, susține erecția, îmbunătățește libidoul și apetitul sexual ajutând la obținerea unor orgasme plăcute și intense. Ejacularea va fi mai puternică și mai abundentă iar recuperarea după ejaculare se va face mai rapid decât în mod obișnuit.

Când despre efectele uPotent ele sunt rapide – după administrare mierea își face simțite efectele după aproximativ 20, 30 de minute. Apoi, continui cum vrei pentru cât timp vrei.

Desigur, dacă ne reîntoarcem la problema conceperii, ajutorul cel mai bun este cel oferit de medicul specialist. În acele cazuri ai nevoie de analize specifice pentru a ști cu certitudine dacă problema este la tine sau la partenera ta. Nu-ți face griji, există tratamente și soluții pentru aproape orice fel de afecțiuni – chiar și cazurile de impotență pot fi acum tratate cu remedii potrivite, bărbatul afectat putând avea o viață sexuală activă și normală.

This Post Has One Comment

  1. Caldararu adrian

    As dori sa scap de usturimi ln timpul ejeculari și în aldoilea rand sa ambunatatesc cantitatea spermei în volum mai mare

Lasă un răspuns