You are currently viewing Ceaiuri pentru potența masculină sau secrete pentru potență pe care trebuie să le știi

Ceaiuri pentru potența masculină sau secrete pentru potență pe care trebuie să le știi

Știai că există ceaiuri bune pentru potența masculină?

Nu cred că există bărbat pe lumea asta care să nu fi avut cel puțin o experiență ratată de sex. Sigur, nu o să vezi pe nimeni că se apucă să vorbească despre asta. E normal, vrem să ne păstrăm imaginea de masculi puternici. Dar asta nu înseamnă că problemele nu există. Ele sunt acolo și ne apasă pe măsură ce le ignorăm.

Ejacularea precoce, pierderea erecției în timpul penetrării, greutatea de a obține o erecție sau chiar imposibilitatea de a face sex fac parte din viața unui bărbat. Partea bună e că poți trece atât peste frica de eșec cât și peste problema în sine. Și ai o grămadă de soluții la dispoziție. Unele mai rapide și altele care necesită mai mult timp și ceva exercițiu.

Care-s soluțiile?

Păi, ți-am tot vorbit despre ele pe blog. Pe scurt, poate fi vorba despre:

Și, desigur, mai avem și remedii naturiste care se referă la:

Ei bine, la această listă putem adăuga și ceaiurile naturale cu puternic efect afrodisiac.

Te salut! Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Sunt aici să-ți arăt că problemele pe care tu le vezi fără rezolvare sunt mai comune decât ai crede. Și poți trece peste depresia cauzată de ele super rapid.

ceaiuri bune pentru potenta si erectie

Așa că, hai să vedem ce ceaiuri să bei ca să scapi de stres.

Ceaiuri naturale pentru potență

Ceai de Schinduf

Dacă vrei să ai chef de sex mai des atunci e musai să faci o cură de ceai Schinduf. E puternic afrodisiac și funcționează excelent chiar și pentru creșterea libidoului la femei.

Pentru bărbați e mină de aur. Susține funcționarea normală a sistemului reproducător. Știu că sună ca la școală, dar o cură de 6 săptămâni o să te ajute să obții erecții maxime la cel mai mic stimul sexual. O să uiți de penisul moale fix în mijlocul penetrării și orgasmele o să fie mai intense și mai plăcute.

Eu îți recomand 2, 3 căni de ceai Schinduf pe zi pentru potența masculină. Poți ține cura timp de 6 săptămâni, după care este bine să faci o pauză de 10 zile. După pauză poți să bei ocazional ceaiul pentru a-i menține efectele bune pentru potență.

Ceai din rădăcină de lemn dulce

Un alt ceai natural pentru potența la bărbați e cel din rădăcină de lemn dulce.

Lemnul dulce ajută la echilibrul hormonal, crește energia și fluxul de sânge către penis în timpul sexului.

Și ceaiul de lemn dulce se bea în cure. Tot așa, 3 căni pe zi timp de câteva săptămâni sunt suficiente pentru a vedea o diferență notabilă. Ceaiul o să te ajute cu controlul pe ejaculare, cu erecții mai puternice și cu senzații mai tari atunci când ejaculezi mai mult.

Ceai de Ginseng Indian

Despre ginseng deja știm că-i bun pentru potență. Se regăsește ca ingredient de bază în cam toate pastilele și suplimentele pentru potența masculină. Așa că, ceaiul de ginseng o să te ajute să tratezi rapid majoritatea disfuncțiilor erectile.

ceai natural impotenta

Poți să-l bei ori de câte ori simți nevoia de un plus de energie sexuală. Desigur, bună-i și o cură pentru potență. Tot așa, bea ceai de Ginseng timp de mai multe săptămâni pentru a-i simți efectele benefice.

Ceai cu goji

Un alt ceai bun pentru potența masculină e cel cu goji.

Ceaiul te va scăpa de stresul acumulat și o să-ți dea multă energie pe care să o consumi cu partenera. Consumat cu regularitate, ceaiul cu goji e bun în tratarea ejaculării precoce și în ameliorarea simptomelor asociate cu majoritatea disfuncțiilor erectile.

Îl poți bea de 2, 3 ori pe zi sau ocazional, atunci când simți că ești obosit sau că nu prea ai chef de sex.

O soluție rapidă pentru o partidă fără stres

Așa cum stă treaba cu toate alimentele, băuturile și tratamentele naturale pentru potență, ceaiul afrodisiac își face efectul în timp. E nevoie de ceva răbdare. Și știu că nu e loc de așa ceva. Când ai probleme cu potența vrei rezultate imediate. Sexul nu așteaptă pe nimeni.

De aia am și creat uPotent. E miere pentru potență, e naturală și conține doar extracte de plante afrodisiace. Funcționează ca un ceai doar că efectul e în 20, 30 de minute de la administrare. Și e mult mai puternic.

Dai pe gât un plic de uPotent și ți se scoală repede, erecția e maximă de zici că-i penisul mai mare și reziști cât de mult vrei tu.

This Post Has 3 Comments

  1. Iulian

    De unde se procură uPotent pliculețe

    1. George Vlășceanu

      Am probleme cu potența, nu se mai școală și când se scoala e așa amortită. Ce să fac?

Lasă un răspuns