You are currently viewing Ce să faci dacă vrei sex mai des cu partenera ta

Ce să faci dacă vrei sex mai des cu partenera ta

Fiecare relație de cuplu este diferită. Ba, mai mult, în fiecare zi dinamica de cuplu este alta. Astăzi poate ești mai vesel, în alte zile stresat sau chiar anxios. Toate stările prin care treci influențează modul în care te înțelegi cu partenerul de viață. Desigur, totul se va reflecta și în ceea ce privește frecvența partidelor de sex. După cum poate ai constatat și tu, faci sex mai des atunci când sunteți mai relaxați, mai fericiți și mai apropiați. Sună a concediu, nu?

Concediu tot anul nu poți avea. Dar poți ajunge să faci sex mai des chiar și atunci când lucrurile nu stau cel mai bine. Să-ți mai zic un lucru: sexul revigorează relația. Deci, dacă treceți printr-o perioadă mai proastă, partidele de sex intense s-ar putea să vă readucă pacea și liniștea. Cu condiția să vă și doriți să săriți unul pe altul.

Așadar, cum ajungi să faci sex mai des cu partenera ta indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru? Nu dețin nicio rețetă secretă dar vreau să vă împărtășesc câte ceva din experiența mea. Apropo de asta, eu sunt Robert, creatorul mierii pentru potență, uPotent. Bine te-am (re)găsit în paginile blogului meu.

Cum o faci să își dorească sex mai des

Hai să încercăm un exercițiu de imaginație. Când a fost perioada în care făceați sex cel mai des? Nu-i așa că pe la începutul relației? Sau în momentele în care vă descopereați și erați super interesați unul de altul?

Păi, dacă vrei sex mai des cu partenera ta trebuie să readuci acele senzații din nou în relația de cuplu. Acea dorință și acea apropiere intimă despre care, cel mai probabil, ați uitat între timp. Nu uita, sexul întreține o relație. Asigură apropiere sentimentală și ajută la combaterea stresului zilnic. Sexul, în sine, e bun pentru starea ta de bine atât fizică cât și psihică. Desigur, o ajută și pe ea să facă față la orice îi rezervă o zi plină acasă sau la locul de muncă.

cum o faci sa te doreasca mai mult

Rețeta pentru sex mai des? Trebuie să trăiți o pasiune. Un moment intens la care să vă reîntoarceți mereu. Dacă pasiunea dispare sexul devine plictisitor. Și când asta se întâmplă libidoul scade, la fel și dorința sexuală. Totul se întâmplă așa pentru că rolul creierului și a psihicului este mult mai important decât ai crede. De fapt, creierul face totul – el declanșează potența masculină însă el o poate și ucide.

Sex spontan

În primul rând, uită de sexul după program. Știu, e ușor ca într-o relație să cazi în această capcană. Mai ales atunci când vine și un copil în viața voastră. Însă, sexul după un program bine stabilit omoară toată pasiunea.

Tu ai nevoie de partide spontane. Pot fi scurte și nu trebuie neapărat să se lase cu penetrare. Vă puteți masturba reciproc sau, de ce nu, simultan. Vă puteți provoca orgasme în natură, în bucătărie, pe covorul din baie sau pe bancheta din spatele mașinii. Cred că doar imaginația vă poate pune piedici din acest punct de vedere.

Sexul spontan va crește adrenalina și va întreține dorința. Pasiunea va fi și ea la cote maxime. Așa o să ajungeți să faceți sex mult mai des decât te-ai aștepta.

Fantezii sexuale

Ce ne-am face fără ele. Le avem și noi, bărbații, dar și ele. Chiar dacă sunt ținute în frâu de inhibiții, ele există și, totuși, pot fi împărtășite. Cu răbdare și multe discuții, alături de încredere reciprocă.

Dar, dacă ajungeți să vă destăinuiți cele mai ascunse fantezii sexuale și să le transformați, mai apoi, în scenarii role play sau, de ce nu, poate chiar în realitate, o să aveți o viață sexuală așa cum nu mai credeați că este posibil. Asta pentru că imaginația face minuni. O să aveți parte de orgasme multiple și intense și o să vă doriți din ce în ce mai des să reluați fiecare scenariu erotic care vă excită peste măsură.

Poziții de sex neobișnuite

Pasiunea moare când obișnuința își face locul în intimitatea voastră. Confortul omoară dorința sexuală. Creierul trebuie să fie mereu surprins, luat pe picior greșit. Atunci tu ai potență maximă și ea orgasme de neuitat. Așa că, schimbă pozițiile sexuale pe care le tot folosești. Variază pe cât posibil și încearcă poziții noi.

pozitii sexuale pentru dorinte crescute

Nu uita, o partidă de sex nu trebuie să urmeze un plan bine stabilit. Improvizează, vezi ce merge și ce nu. Astăzi poate îi place pe la spate, mâine poate te vrea călare peste ea. Totul este despre spontaneitate și despre a fi atent la ceea ce ea îți transmite. Ah, și ceva super important: fiecare partidă de sex are nevoie de o minte activă, ancorată în realitate. Așadar, fii prezent, nu cu mintea în altă parte atunci când ești cu partenera ta.

Tehnici sexuale noi

Pe lângă diversificarea pozițiilor sexuale, trebuie să aducem în discuție și tehnica sexuală. Adică tot ce se întâmplă între voi, de la primul sărut și până când are orgasm și tu ejaculezi. Da, preludiul e important așa că nu uita de el. Nu te arunca doar la sex oral ci acordă atenție corpului în ansamblul lui. Un masaj de început, o mângăiere pe coapse, un sărut după ureche toate pot face minuni până în momentul în care treci la lucruri mai serioase.

Apoi, îți poți face de cap așa cum îți dorești și așa cum ea îți permite. De la stimulare vaginală cu degetele, cu limba și până la stimulare simultană a vaginului și a anusului totul este permis atâta timp cât există plăcere de ambele părți.

Stil de viață care crește libidoul

Să știi că un stil de viață dezorganizat și nesănătos poate să strice totul. Scade libidoul, dorința sexuală și, în anumite cazuri, provoacă disfuncții erectile pentru tine sau sexuale pentru ea.

Așadar, mare atenție la alimentație și la stres. Mănâncă alimente cu efect afrodiziac, fă mișcare în fiecare zi, dormi bine noaptea și încearcă, pe cât posibil, să nu ai afecțiuni de sănătate. Majoritatea problemelor influențează direct sau indirect potența. Mai mult, anumite tratamente medicamentoase pot cauza impotență masculină.

Poate nu e neapărat cazul, însă eu îți recomand și mierea pentru potență uPotent. E un supliment doar din extracte de plante afrodiziace care te ajută să crești potența, libidoul și rezistența la stimuli sexuali – adică reziști mai mult până ejaculezi, exact cât trebuie pentru a pune în aplicare toate sfaturile din articolul de astăzi.

Lasă un răspuns