You are currently viewing Ce e potența, povestită pe înțelesul tuturor

Ce e potența, povestită pe înțelesul tuturor

Salut! Te-ai vreodată ce e potența cu adevărat? 

A fost o vreme în care am silabisit fiecare literă şi am picat, pe rând, testul de intuiție și cel de înțelegere. Cele mai importante lecții despre ce înseamnă potența le-am aflat, desigur, în urma unor probleme cu erecția și controlul ejaculării ce le-am avut.

Potența masculină este influențată de vârstă și stil de viață. 

Totuși, în era informației și transparenței, nu mai este un secret faptul că aceasta poate fi îmbunătățită și menținută prin diverse metode.

Ce e potența, mai pe larg

Ce e potența, pe larg

Din perspectivă medicală, potența reprezintă capacitatea unui bărbat de a obține și menține o erecție suficient de puternică pentru a realiza un act sexual satisfăcător. 

Erecția este un proces fiziologic complex care implică circulația sanguină, sistemul nervos și hormonii. 

Termenul „potență” este generic și include și alte aspecte ale performanței sexuale, cum ar fi libidoul, energia sexuală și fertilitatea.

De asemenea, potența este adesea legată de nivelurile de testosteron. Acest hormon sexual masculin joacă un rol foarte important în dezvoltarea caracteristicilor masculine și funcția sexuală.

Începi să-ți faci o idee despre ce e potența? Eu sunt de părere că avem nevoie de educație sexuală ca de aer. 

Avem nevoie să înțelegem:

 • cum funcționează corpul uman,
 • ce poate să nu meargă bine la aparatul reproducător,
 • cum să recunoaștem disfuncția erectilă și
 • cum să prevenim majoritatea problemelor asociate cu potența. 

Dacă nu ne preocupăm de sănătatea noastră, alocându-i timp și resurse, vom fi nevoiți să investim și mai mult timp, sume de bani, energie și uneori, multă frustrare.

De ce apare impotența?

Știu că am zis că vorbim despre ce e potența, dar cred că e sănătos să vorbim puțin și despre impotență. Sunt două subiecte care nu se exclud când vine vorba de bunăstarea aparatului reproducător.

În termeni medicali, impotența sau disfuncția erectilă se referă la incapacitatea de a obține și menține o erecție suficientă pentru a avea relații intime cu partenerul. 

Pe scurt, impotența este atunci când nu poți obține și menține o erecție. Erecția apare când ești excitat și penisul se mărește, menținându-se prin stimulare sexuală, hormonală sau emoțională. 

Disfuncția erectilă se manifestă atunci când, în ciuda stimulilor, penisul nu reacționează. E important de spus că apare la bărbații de vârstă reproductivă.

Când am experimentat această problemă, am fost destul de confuz și nu știam ce să fac.

Am început să citesc și am descoperit că DE poate avea cauze fizice sau psihologice, cu 90% dintre probleme fiind fizice și doar 10% psihologice.

Ți-am împărtășit chiar sfaturi practice care dau rezultate, așa cum este ghidul complet pentru a scăpa de ejacularea precoce sau cele mai populare secrete pentru tratarea impotenței.

Cauzele fizice ale impotenței

Problemele mele erau de natură atât psihică, cât și fizică. Eram sedentar, dar cu alcoolul nu aveam probleme, obișnuiam să beau câte un pahar de vin roșu la ocazii.

Majoritatea cauzelor fizice ale disfuncției erectile pot fi legate de afecțiuni existente în organism, cum ar fi:

 • probleme de circulație sanguină spre penis,
 • boli cardiovasculare,
 • afecțiuni ale nervilor care merg spre și dinspre penis,
 • dereglări hormonale,
 • consumul de alcool,
 • diabetul zaharat,
 • fumatul,
 • colesterolul ridicat,
 • boli cronice,
 • obezitatea și sedentarismul,
 • tratamentele cu medicamente precum antihipertensive, diuretice, estrogenice și antiinflamatoare.

Înainte să consulți un medic pentru a afla ce e potența și cum ți-o poți îmbunătăți, asigură-te că lucrezi la stilul de viață (mănâncă sănătos, fă sport și odihnește-te). Numai așa vei găsi resursele necesare pentru a te concentra pe activitatea din dormitor.

Îți recomand și suplimentele pentru potență, iar în curând îți voi spune ce m-a ajutat pe mine. Totuși, reține că aceste suplimente nu vor avea același efect dacă nu faci sport și nu ai un plan alimentar adecvat.

Cum poți menține potența la un nivel optim?

Cei mai mulți bărbați informați, care își fac anual analizele de sânge, mănâncă sănătos și fac exerciții fizice, nu se confruntă cu tulburări grave de dinamică sexuală. Ba, din contră, au o super potență.

Când vine vorba de suplimente pentru performanța sexuală, mierea pentru potență uPotent este o soluție naturală și accesibilă pentru toți. 

Luată cu 30 de minute înainte de actul sexual, aceasta poate îmbunătăți semnificativ experiența sexuală, contribuind la o erecție mai bună, prelungirea actului sexual, recuperare rapidă și o stare generală de bine.

Din fericire, produsul este disponibil și în farmacii. Ceea ce înseamnă că poți să-l încerci și tu și să te convingi

Ce e potența maximă: concluzie personală

Ce e potența maximă: concluzie personală

Eu sunt de părere că potența maximă nu este un standard pe care să-l atingi. Nu poți să o măsori și să spui că acolo trebuie să ajungi. 

Așadar, ce e potența? Potența se traduce în starea aia de mulțumire după o partidă de sex. Ești epuizat, dar relaxat, la fel și partenera ta. 

Sexul poate dura 5 minute sau 5 ore (cu pauze, bineînțeles). Ceea ce contează este ce se întâmplă în acele minute: să ai o erecție puternică, să nu pierzi erecția în timpul penetrării și să nu ai ejaculare precoce. 

Exagerez cu cele 5 minute, desigur, dar vreau să înțelegi ideea generală. 

Nu uita să faci mișcare, să dormi bine și să incluzi suplimentele naturale în alimentație. Acestea te ajută să ai parte de cele mai bune experiențe sexuale, să nu dai greș în mijlocul acțiunii și să uiți de frica de eșec. Să te poți bucura de moment!

Lasă un răspuns