You are currently viewing Cauze și soluții pentru plictisul sexual

Cauze și soluții pentru plictisul sexual

Eu sunt de părere că sexul poate fie să întrețină o relație fie să o îngroape definitiv. În funcție de cum anume pui problema în relația ta de cuplu, frecvența și, desigur, calitatea partidelor sexuale îți pot aduce fericirea mult dorită sau bătaia de cap de care chiar nu ai nevoie în viața ta. Stai liniștit că îți explic imediat la ce mă refer și ajungem rapid și la plictisul sexual despre care am promis în titlul articolului de astăzi.

Dar, până atunci, dă-mi voie să te salut și să te primesc cum se cuvine în pagina blogului meu. Ca de obicei în spatele tastaturii se află același Robert pe care poate l-ai cunoscut deja. Eu am creat uPotent, mierea pentru potență care ajută la recăpătarea controlului pe ejaculare. Am ajuns la această formulă din dorința nebună de a scăpa de ejacularea precoce. Cum poate îți dai seama, până să ajung la mierea pentru potență am dat de tot felul de sfaturi, studii de specialitate și situații reale din care am mai învățat câte una, alta despre potența masculină.

Cum ziceam, astăzi îți vorbesc despre plictisul sexual. Despre cum apare această plictiseală în viața de cuplu și despre cum anume să o combați. Pentru că dacă nu vei lua măsuri, cel mai probabil, te așteaptă o despărțire destul de nasoală. Bun, păi să trecem la treabă.

Sexul în relația de cuplu

Încă de la prima ta ieșire cu ea îți imaginezi cum o să fie și cât de bine o să te descurci. Cât de mult o să-i placă ei și cât de bună o să fie ea la pat. Stai liniștit și ea se gândește la asta. Poate nu la fel cum o facem noi, bărbații, dar cu siguranță sexul este și pe lista ei de dorințe.

Partidele de sex sunt prilejul cel mai potrivit prin care o relație ajunge să se sedimenteze. Acolo se creează apropierea dintre parteneri. Acea legătură sentimentală greu de rupt mai apoi. Asta pentru că atunci când sunteți goi, transpirați și plini de plăcere după un orgasm intens vă deschideți complet în fața celui de lângă voi. În acea vulnerabilitate se stabilesc cele mai puternice sentimente.

ce este plictiseala sexuala

Cu toate acestea sexul poate face și mult rău. Atunci când e forțat sau băgat pe gât. Când apetitul tău sexual, spre exemplu, nu este împărtășit și de partenera ta. Sau atunci când unul dintre parteneri nu are suficientă răbdare. Știu eu, poate există niște inhibiții la mijloc, traume din alte relații sau alte probleme de natură sexuală. Cert este că sexul trebuie să fie acceptat de ambele părți. Cu răbdare, tandrețe și un pic de nebunie. Până la urmă plăcerea e cea care dă substanță partidelor de sex dintre voi.

Ce este plictisul sexual. Cauze principale

Plictisul sexual apare în orice relație la un moment dat. E ușor de ajuns acolo mai ales după ce a trecut ceva timp de când sunteți împreună. Știi și tu cum e. Apare confortul, nu îți mai vine să te implici atât de mult și parcă te-ai cam săturat de aceeași gaură la fel cum și ea s-a cam săturat de același castravete.

Însă lucrurile nu trebuie să fie tocmai așa. Rutina e de vină și ea reprezintă principala cauză a plictisului sexual.

Plictiseala sexuală mai apare și atunci când voi vă certați des. Atunci când relația nu merge sau atunci când gelozia e puternică. Se mai poate întâmpla și din cauza stresului, a oboselii cronice sau a problemelor din viața de zi cu zi.

Plictiseala sexuală e atunci când parcă nu mai ai tragere de inimă când vine vorba de sexul cu partenera ta. Când parcă o sesiune de masturbare rapidă sună mai bine decât aceeași tehnică sexuală bine întipărită în minte. Da, mintea dictează. Ea se plictisește și îți cere mai mult. Dacă sexul se desfășoară ca după un fel de rețetă e nasol. Dacă ai o zi pe săptămână când știi că urmează una scurtă iar nu e bine. E prea multă obișnuință, e prea multă plictiseală. Nu te mai atrage nimic, libidoul scade și la fel se întâmplă și cu intensitatea orgasmelor, asta dacă ele mai apar.

Plictiseala sexuală duce la infidelitate. La certuri și mai dese și, inevitabil, la o despărțire urâtă. Asta îți dorești de la relația ta?

Cum combați plictisul sexual. Idei de pus în practică

Să zicem că te-ai prins la timp că în relația ta a apărut plictiseala sexuală. Stai liniștit, nu-i totul pierdut.

Poți începe prin a discuta cu partenera ta cât mai deschis. Îi spui ce simți, o asculți ce îți spune și ea – o asculți, nu te prefaci, bine? Și, foarte important, nu vă certați.

cum gestionezi fanteziile sexuale in relatia de cuplu

Apoi, trebuie să găsești metode prin care să uiți de rutină, de programul de sex și de motivele pentru care plictisul sexual a apărut pentru prima dată în viața voastră. Cum faci asta?

În primul rând ești mult mai spontan. Din nou, nu bagi nimic pe gât ci înțelegi ce-i place ei cu adevărat și profiți de asta. Faci sex mai des, atunci când e posibil și în momente în care nu s-ar întâmpla așa ceva în mod obișnuit. Din nou ești spontan. Și nu doar cu momentul în care treceți la acțiune ci și cu acțiunea propriu-zisă.

Asta înseamnă că schimbi strategia și abordarea. Acorzi atenție preludiului. Înveți să oferi sex oral și să o stimulezi în cât mai multe moduri posibile. Mai schimbi și tu din pozițiile sexuale pe care le tot folosești, aduci în intimitate fantezii sexuale, jocuri role play sau chiar jucării sexuale. Faci tot posibilul să aduci ineditul în dormitor.

O vei surprinde pe ea dar îți vei surprinde și creierul. Acesta va transmite implusurile nervoase necesare obținerii erecției și declanșării orgasmului. Pe scurt, te vei excita mai repede și mai intens. Vei ejacula mai cu putere iar ea va avea orgasme multiple – dacă vei ști să îți joci bine cărțile.

Încet dar sigur vei reaprinde pasiunea dintre voi. O să fiți mult mai apropiați, ca doi copii care împărtășesc un secret. O idilă romantică fix în mijlocul unei relații cu mult timp și experiență în spate. Așa combați eficient plictisul sexual.

Tot așa crești în mod natural libidoul și apetitul sexual.

Altfe sfaturi utile

Dacă încerci chestii noi în dormitor o să vezi că erecșia s-ar putea să te surprindă. Vei avea din nou potență maximă însă s-ar putea să dai și de ceva probleme. Dacă obșnuiai să te masturbezi frecvent acum s-ar putea să observi că nu prea mai reziști la sex – da, vorbesc de masturbare excesivă. Sau, dacă obișnuiai să te uiți frecvent la filme pentru adulți s-ar putea să cam pierzi erecția în timpul partidei sau chiar în mijlocul penetrării.

De asta e bine să consumi alimente afrodiziace, să faci sport, să te odihnești bine și să renunți la vicii. E bine să înveți să te masturbezi corect, să antrenezi mușchii pelvieni și să respiri ca la carte în timpul partidelor de sex.

Și tot de asta e bine să ai la îndemână un mic ajutor, doar atunci când e musai necesar. Da, poți lua un plic de uPotent ca să scapi de stres. Bagi plicul și în 20, 30 de minute de la administrare simți efectele. Erecția e tare, fermă și de lungă durată. Asta pentru că am pus în uPotent doar extracte din plante afrodiziace în cantități potrivite.

Cred că am zis cam totul despre plictiseala sexuală. Altfel, despre disfuncții erectile poți să ceri sfatul medicului care tratează impotența iar dacă gândurile negre te copleșesc îți recomand vizita la un psiholog. În rest, ne revedem la următorul articol de pe blog.

Lasă un răspuns