You are currently viewing Cât de mult ar trebui să reziști ca să știi că faci sex de calitate

Cât de mult ar trebui să reziști ca să știi că faci sex de calitate

Te întrebi cât de mult ar trebui să reziști când faci sex? Care-i norma sau cam care ar fi un standard la care să te raportezi astfel încât să știi dacă ești un bărbat bun la pat?

Dacă te aștepți să îți dau date sau statistici la care să te raportezi, o să te cam dezamăgesc. Sexul nu este matematică. Nu ai nevoie de calcule și nici să stai cu ochii pe ceas de fiecare dată când ești cu partenera ta.

Fiecare om e unic. Tu ești diferit de restul bărbaților de pe pământ. La fel cum partenera ta este diferită față de tine, dar și față de restul femeilor pe care le vei întâlni în această viață. Da, putem găsi și multe puncte comune, însă e bine să înțelegem că nu e bine să ne raportăm la anumite date precise când vorbim despre sex, apetit sexual sau ce anume ne excită și ne provoacă orgasmele.

Așa că, cât de mult trebuie să reziști ca să știi că faci sex de calitate? Hai să vedem.

Cât să reziști pentru a fi bun la pat

Dacă nu ai mâncat vreodată ciocolată, cum știi că-i bună și că-ți place?

E o întrebare care mă amuză mereu. Și îmi place să fac referire la ea când vorbesc despre sex. Tu ai putea crede că ai parte de cel mai bun sex din lume. Sau că ești cel mai bun la pat și ea e mai mult decât mulțumită de orgasmele pe care i le provoci.

cat sa rezisti ca sa fii bun la sex

Ești 100% convins de asta? Eu zic să nu fii atât de sigur. Sexul e o artă. Cu cât ești mai deschis la minte cu atât devine mai plăcut și mai interesant.

Așa că, nu se rezumă totul la cât de mult reziști, ci la ce faci în timpul pe care îl petreci alături de parteneră. Mai uită de durată și concentrează-te mai mult pe plăcere. Ieși din zona de confort, încearcă lucruri noi și o să vezi atunci ce înseamnă cu adevărat să fii bun la pat. Creșterea libidoului se obține și natural, prin ceea ce ești dispus să introduci în viața ta intimă.

Bine, dar timpul contează și el. Cât trebuie să reziști pentru a fi ea mulțumită

Din nou, uită de presiune că s-ar putea să dai în probleme psihologice legate de potență. Sau în anxietatea de performanță.

Știi că ai rezistat suficient dacă ea a avut orgasm. Aș plusa puțin și aș spune că ești bun la pat dacă ea are orgasme multiple de fiecare dată. Nu e musai să le obțină prin penetrare și nici nu e indicat. Plăcerea e mai mare când vine din mai multe surse.

Așa că, durata partidei nu se reduce doar la cât reziști când faci sex. Ci la cât reziști până ejaculezi, indiferent de ceea ce se întâmplă între voi.

durata sex recomandata

Sigur, dacă vrei musai date concrete, trebuie să reziști mai mult de câteva secunde. Altfel, vorbim de ejaculare precoce – adică, atunci când nu poți duce la bun sfârșit actul sexual pentru că îți vine prea repede.

Altfel, sexul de calitate poate dura 3 minute, sau 3 ore. De exemplu, dacă faci sex în cabina de probă, sau în apă la mare, cu siguranță o să dureze puțin. Asta se întâmplă pentru că-i ceva diferit și o să fiți super excitați. Stai liniștit, plăcerea va fi la cote maxime, chiar dacă durata sexului va fi mică.

Ce să faci dacă nu reziști suficient de mult

Se poate întâmpla să ejaculezi prea repede. Să suferi de ejaculare prematură. Și eu m-am lovit de problemă și de asta am și făcut mierea pentru potență uPotent.

Dacă sexul e slab pentru că tu îți dai drumul mult prea repede, ai la îndemână câteva soluții. Spre exemplu, poți urma o serie de exerciții care să te ajute să scapi de frica de eșec și să crești controlul pe ejaculare:

Un supliment care crește potența și rezistența la sex

Un supliment natural din ingrediente afrodiziace te va ajuta să reziști mai mult și să ai potență maximă. Ți-am zis deja că eu am făcut uPotent tocmai pentru că am vrut o soluție naturală prin care să scap de belelele pe care le aveam cu ejacularea precoce.

Încearcă și tu mierea pentru potență. Dai pe gât un plic de uPotent cu 20, 30 de minute înainte de partidă și după îți faci de cap liniștit. La final, o să spui cu toată încrederea că ai rezistat suficient de mult pentru ca ea să fie în extaz.

Lasă un răspuns