You are currently viewing Cât de mare trebuie să o ai pentru a fi ea impresionată

Cât de mare trebuie să o ai pentru a fi ea impresionată

Cam toți bărbații cred că și-au măsurat instrumentul la un moment dat. Eu am făcut-o în copilărie când făceam concurs cu prietenii să vedem care o are mai lungă.

Probabil toată faza asta cu obsesia pentru mărimea penisului ni se trage chiar din adolescență. Însă, dacă o ai cu adevărat mică înțeleg că poți dezvolta adevărate complexe. Poți să ai stări depresive și de anxietate și să-ți fie frică să faci sex. Dacă o să râdă de tine? Și mai rău: dacă o să le povestească și prietenelor ei?

Ei bine, dracu’ chiar nu-i atât de negru pe cât crezi tu. Îți spun imediat de ce.

Cum dai gata o femeie

Am un prieten cu p**a mică. Când eram mici făceam mișto de el în grupul nostru de băieți. Dar, a avut un psihic puternic. Și nu a lăsat niciun moment ca lungimea penisului să-i afecteze viața.

Și cred că a avut cele mai multe femei dintre noi toți.

marimea penisului standarde

Cum a reușit?

Păi, a înțeles că nu neapărat lungimea sau grosimea p**ii contează. A devenit expert în preludiu, în sexul oral și în folosirea degetelor pentru a-i stimula toate punctele sensibile.

Plus că, îmi povestea la un moment dat, face tot timpul chestii diferite în pat. Îi vorbește vulgar, pune în scenă fantezii, orice doar să iasă din rutină. Și nu i s-a plâns nimeni de lungimea penisului. Pentru că atunci când ajungea la penetrarea, partenera era în extaz și gata de cel mai puternic și intens orgasm.

Cât de mare trebuie să o ai pentru a face sex

Poate îți place ce ți-am mărturisit, sau poate crezi că vorbesc să mă aflu și eu în treabă.

Oricum ar fi, știu că te întrebi cam care-i standardul. Care-i, frate, lungimea minimă a penisului pentru a putea face sex fără stres.

Să știi că nu există standarde. E o vrăjeală dacă citești pe undeva că e musai să o ai de nu știu câți centimetri.

Sistemul reproducător e simplu de înțeles și scopul lui e acela de a-ți oferi oportunitatea de a lăsa urmași. Pe scurt, în erecție, penisul trebuie să fie capabil să o penetreze, adică să pătrundă, oricât de mult sau de puțin, astfel încât spermatozoizii să-și poată face partea lor.

marime penis orgasm puternic

Acum, intervine și psihicul. Imaginea ta, prestanța pe care o ai. Te gândești că dacă o ai mare și groasă sigur o dai pe spate. Eu te întreb: o vrei cât o zi de post dar incapabilă să reziste suficient, sau cu o dimensiune ceva mai mică dar cu atitudine de invidiat?

Îți zic eu: femeia va aprecia mereu plăcerea pe care poți tu să o oferi. Și asta nu ține de dimensiunile p**ii tale.

Cum o impresionezi cu penisul tău

Eu am creat uPotent, miere pentru potență care e bună pentru a obține potență maximă. Ce-i asta? Imaginează-ți să ai p**a mai tare decât ai simțit vreodată. Să zici că nici nu-i a ta. Stai liniștit, nu ai nevoie de operații sau alte nebunii.

uPotent te va ajuta să ai potența ta maximă. O erecție super tare care nu se pierde. O să reziști mult și o să poți să faci cu partenera ta orice îți dorești.

Cam de asta am făcut eu uPotent. Încearcă mierea pentru potență și o să vezi că nu-ți vei mai privi penisul cu rețineri.

Lasă un răspuns