You are currently viewing Bărbaților le place să facă sex oral: mit sau realitate?

Bărbaților le place să facă sex oral: mit sau realitate?

Bărbaților le place să facă sex oral: mit sau adevăr? Aceasta-i întrebarea, dar care este realitatea în cazul majorității?

Chiar dacă părerea generală este că cei mai mulți dintre bărbaţi se grăbesc în timpul actului sexual și pun accent pe a obţine ceea ce îşi doresc, eu cred că fiecare percepe actul sexual oral într-o manieră diferită. Ceea ce tu crezi că e realitate poate nu este şi realitatea altcuiva.

De aceea, sunt de părere că este importantă alegerea în sine: dacă îl facem sau nu.

Așadar, îți propun să descoperim ce funcție adaptativă joacă sexul oral, din moment ce știm sigur că nu este reproductiv, și să stabilim odată pentru totdeauna dacă bărbaților le place sau nu să le ofere sex oral femeilor.

Bărbații și sexul oral

În viață e mai frumos să dăruiești decât să primești, nu-i așa? Când vine vorba de a dărui, trebuie spus clar și răspicat: majoritatea bărbaților se simt atrași de această formă de plăcere intensă și intimă. Sexul oral este un mod excelent de excitare a partenerei prin stimularea orală a organelor sale genitale.

Chiar dacă sexul oral este o experiență plină de senzații intense pentru unii, pentru alții ar putea fi mai puțin plăcut. Sunt convins că printre noi există și bărbați anti-cunnilingus, ceea ce e firesc.

Ideea că bărbaților în mod categoric nu le place să facă sex oral este, în mare parte, un mit. Această presupunere poate izvorî dintr-un cumul de factori, cum ar fi educația sexuală și comunicarea în cuplu. De multe ori, atitudinile față de sexul oral sunt modelate și de tradiție sau de mediul social din care fac parte. Totuși, să nu uităm că gusturile diferă la fel de mult ca și nuanțele curcubeului.

Mituri despre sex oral în care unii bărbați aleg să creadă

Se spune despre aceste convingeri că ele pot strica plăcerea momentului. Oare e așa și în cazul tău? Să aflăm.

„Sexul oral încurajează sodomia”

Într-adevăr, sodomia, – în cazul în care nu știai – include și sex oral. Există legi de sodomie care fost create împotriva a tot felul de activități sexuale „nefirești și imorale” printre care și interzicerea sexului oral. Acestea sunt în vigoare în 12 state din lume. Sodomia este un termen folosit pentru anumite comportamente sexuale care nu au ca scop reproducerea precum sexul anal sau sexul oral. Situația nu diferă foarte mult nici în cazul tehnicii numită rimming, sau cunnilingus anal.

Este greșit să spunem că încurajează sodomia, este doar o convingere religioasă sau culturală care nu permite bărbaților să practice sexul oral partenerelor.

„Sexul oral e un obicei deprins”

Din fericire, sunt puține persoane care atunci când se gândesc la sex oral se raportează la un comportament deviant, însă ideea că acesta ar fi un obicei învățat încă există.

Sunt convins că treaba asta are niște valențe psihologice și că îi leagă pe anumiți oameni de educația pe care au avut-o în timpul pubertății, când ideea de a atinge organul sexual al unei persoane cu gura provoca cel puțin repulsie. În preadolescență, deprinzi tot soiul de inhibiții față de organele genitale și față de schimbul de fluide produse de aparatul reproducător.

Oricât de straniu ar suna, oamenii se adulmecă reciproc, cu același scop ca și animalele, probabil – ca să adune informații despre celălalt și să-și sincronizeze flora bacteriană și sistemul imunitar. Până și în societățile cele mai reprimate sexual, lucrurile acestea se întâmplă.

Ce beneficii are un bărbat atunci când oferă sex oral partenerei?

Ce beneficii are un bărbat atunci când oferă sex oral partenerei?

Ar putea fi, desigur, un mod de a verifica starea de sănătate a partenerei. Din fericire, sexului oral i se atribuie o grămadă de alte funcții adaptive care prezintă o serie de beneficii.

Hai să vedem care sunt motivele pentru care sexul oral este benefic într-o relație:

Sexul oral crește încrederea dintre parteneri

Nu-i niciun secret faptul că sexul clădește intimitatea cuplului. Din acest motiv,  nu trebuie niciodată neglijat. În plus, fie că ne place să o recunoaştem sau nu, sexul oral pentru bărbați este o garanție. Este firesc ca atunci când remarci plăcerea pe care i-o oferi partenerei prin sex oral să te simţi puternic și încrezător. E la fel ca atunci când ți se face o felație și trăieşti senzaţia de siguranță și confort.

Sexul oral oferă o conexiune intimă

Probabil că unul din motivele pentru care-i oferi sex oral este pentru că fericirea ei este fericirea ta. În cazul acesta, beneficiul nu este dat de sexul în sine ci de nivelul de înțelegere pe care sunteți dispuși să vi-l arătați – fie că vorbim de îmbrățișări, comunicare sau timpul petrecut împreună. Tot ce ține de lucrurile relaționale duc, în definitiv, la o creștere exponențială a partidelor de sex și o scădere a plictisului sexual.

Sexul oral te ajută să slăbești 

Arzi calorii de fiecare dată când îi oferi sex oral parteneri. Mai exact: 48 de calorii. Iar când îți prestează ea sex oral, arde 100 de calorii atunci când o face timp de 30 de minute.

Sexul oral vă aduce rapid la orgasm

Știai că aproximativ 90% dintre bărbaţi au orgasm de fiecare dată când li se face sex oral? La femei, avem o situație de 50%. Pentru unele dintre ele, este mai eficientă stimularea clitorisului cu limba, în timp ce, pentru altele, stimularea cu mâna provoacă mai multă plăcere. O cauză frecventă pentru care acestea nu au orgasm prin sex oral este faptul că le e teamă că partida va dura prea mult, iar partenerul se va plictisi. Aceasta poate fi o barieră psihologică. De aceea, femeilor le este recomandat să se relaxeze și să se bucure de acest act sexual. 

Cu alte cuvinte, sexul oral este o modalitate excelentă de excitare a partenerei prin stimularea orală a organelor sale genitale. De cele mai multe ori, este folosit fie ca preludiu pentru un act sexual cu penetrare, fie ca o tehnică minune prin care o poți face să ajungă la orgasm rapid. 

Care sunt, conform experienței mele, efectele fizice ale preludiului?

Acum că am aflat faptul că sexul oral, ca și preludiul, contribuie la construirea intimității  între partenerii aflați într-o relație, ceea ce îi face să se simtă mai aproape unul față de celălalt atât sub așternut, cât și în afara lui, hai să vedem care sunt efectele fizice ale preludiului.

Preludiul trezește anumite răspunsuri în organism.

  • crește ritmul cardiac; 
  • se dilată vasele de sânge, inclusiv cele din zona genitală;
  • mai mult sânge se îndreaptă spre zona genitală, motiv pentru care penisul, labiile și clitorisul se măresc.

Între noi fie vorba, în cazul bărbaților, un preludiu senzațional este sexul oral primit. Acesta poate fi mai intens pentru orice tip decât atunci când penetrarea se face pe cale vaginală, fiindcă penisul este printre zonele erogene cele mai importante. În plus, poate rezolva problema unui penis moale, e un mod excelent de a intra în starea necesară pentru actul în sine.

Și, ca să scapi de griji când vine vorba de penetrare, cel puțin la început, poți lua un supliment natural pentru potență. Eu îți recomand suplimentul natural pentru potență uPotent. Este foarte eficient pentru că te ajută să ai erecții tari și de lungă durată. Vezi că există o mulțime de tehnici pentru întârzierea ejaculării. În plus, suplimentul e perfect atunci când îți reobișnuiești organismul să mențină erecția pe toată durata actului sexual și penisul să ejaculeze atunci când vrei să-i arăți parteneri că a făcut un blowjob ca la carte.

Dacă și ție îți place să-i faci sex oral parteneri, întreab-o ce-i place și oferă-i constant plăcere maximă.

Lasă un răspuns