You are currently viewing Alcoolul și influența asupra potenței masculine

Alcoolul și influența asupra potenței masculine

Mulți spun că alcoolul crește potența. Sau, dacă nu o crește, are beneficii pe moment și ajută la prelungirea actului sexual ori la combaterea ejaculării precoce.

Este un sâmbure de adevăr la mijloc deși lucrurile sunt ceva mai complicate. Realitatea din teren diferă de ce spun unii și alții așa că vreau să-ți împărtășesc și din experiența mea cu alcoolul consumat înaintea unei partide.

Pe scurt, în articolul de astăzi o să-ți spun cum reacționează penisul dacă tu ești bine alcoolizat. Dacă se scoală mai repede sau mai greu, dacă erecția se menține tare pe durata partidei și dacă reziști cu adevărat mai mult.

După cum poate știi deja, eu sunt Robert, creatorul uPotent. Am făcut mierea pentru potență din dorința de a scăpa de ejacularea rapidă. Desigur, până să ajung să fac un supliment pentru erecție a fost un drum lung în care am trecut prin multe. Și da, am testat și alcoolul pentru potență atunci când nu știam ce să mai fac pentru a mai scăpa de teama de eșec.

Alcoolul și potența. Cum funcționează

Despre beneficiile vinului roșu pentru potența masculină am mai vorbit pe blog și cu alte ocazii. Dacă citești articolul respectiv o să vezi că am spus că vinul roșu crește libidoul atât pentru bărbați cât și pentru femei. Plus că, te ajută să mai scapi de inhibiții și te relaxează. Cu o condiție: să nu bei prea mult. O recomandare ar fi de un pahar, maximum două înainte de sex, în funcție și de cât de rezistent ești tu la alcool.

Apropo de asta, toate sfaturile din blogul meu au ca bază experiența mea. Acum, cu siguranță suntem oameni diferiți. Ce vreau să spun este că nu vei găsi pe nicăieri o rețetă general valabilă care te ajută să scapi de disfuncții erectile și să crești potența. Însă, ai sfaturi în baza cărora să clădești ceva în avantajul tău.

Revenind la alcool, altul decât vinul roșu, să știi că regula de mai sus se păstrează. Adică, alcoolul poate fi bun pentru potență însă doar atunci când nu e băut în exces.

Când bei organismul se relaxează. Sângele curge ceva mai repede și se induce o stare de calm și de liniște. Gândurile se mai liniștesc iar stresul este combătut cu succes. Dacă treci peste o anumită limită și bei prea mult vei obține o reacție total contrară și cu efect stresor în organism. Plus că, majoritatea simțurilor tale vor fi foarte atenuate.

Ce treabă are asta cu potența? Putem să facem o comparație cu un spray pentru potență, unul care conține anestezic. Îl aplici pe penis vrând să reziști mai mult. Doar că, vezi cum penisul amorțește atât de tare încât nici nu se mai scoală. Cam așa se întâmplă și când bei mult alcool. Amorțești atât de tare anumite simțuri încât penisul s-ar putea să nu mai intre în erecție – nu uita, erecția e declanșată de creier. Dacă bei prea mult creierul tău nu va mai declanșa această erecție sau nu o va controla așa cum se întâmplă în mod normal.

Să consumi alcool dacă vrei potență maximă?

Păi, cred că răspunsul la întrebarea ta se regăsește în ce am spus mai sus. Oricum, pentru mine alcoolul nu funcționează bine.

Dacă beau chiar și puțin prea mult decât e nevoie (știu eu, de la două pahare de vin în sus) am probleme cu potența. La modul că mi se scoală greu, chiar dacă, să zicem, fata se apucă să mă masturbeze. Dacă când sunt treaz am erecția imediat, după ce beau se scoală foarte greu.

Tot dacă beau prea mult am văzut că am probleme în a menține erecția fermă. De regulă, se tot înmoaie penisul indiferent de ce se întâmplă. Țin minte că la un moment dat am pierdut erecția în timp ce partenera mea în făcea un sex oral de toată frumusețea. M-am chinuit singur să mi-o scol, să pot continua cu ea.

Cât despre durata partidei asta e adevărat. Alcoolul te face să reziști mai mult. Dar, din nou, cu mici sacrificii – reziști mai mult însă nu îți garantează nimeni că o să ți se scoale în timp util sau că o să o poți menține sculată pe toată durata partidei de sex.

Oricum, important de punctat: alcoolul este printre cele mai frecvente cauze ale impotenței masculine. Așa că, redu consumul și alege în schimb un stil de viață echilibrat și sănătos. Cu sport zilnic, cu odihnă corectă noaptea și cu alimentație bogată în substanțe afrodiziace.

Altfel, cum spuneam și la început, pentru a mai scăpa de stres și pentru a înlocui tot felul de recomandări din popor care nu funcționează neapărat, recomand mierea pentru potență. Este un afrodiziac natural, cu efect în 20, 30 de minute de la administrare și care te ajută să reziști mai mult și să ai potență maximă. Doar dai pe gât un plic de uPotent și ai scăpat de griji.

O concluzie?

Nu recomand alcoolul pentru creșterea potenței. Da, te poate scăpa de inhibiții și de stres dar îți poate pune bețe-n roate atunci când vine vorba despre obținerea erecției și menținerea ei. Plus că, consumul exagerat de alcool are efecte negative nu doar asupra potenței bărbaților ci și asupra stării de bine generale.

Lasă un răspuns