You are currently viewing Poate abstinența sexuală să crească durata partidelor de sex?

Poate abstinența sexuală să crească durata partidelor de sex?

De cele mai multe ori rezistența scăzută în fața stimulilor sexuali se trage de la prea multă masturbare. Sau, de la un mod greșit în care te masturbezi. Am mai vorbit despre asta în articole scrise în trecut atunci când am explicat cum îți poți învăța penisul să ejaculeze mult prea repede.

Așa am pățit și eu, ejacularea precoce m-a lovit din cauza masturbării. O făceam prea des, devenisem dependent de filme pentru adulți și sexul cu partenera era un factor de stres și nu un motiv de bucurie.

Însă, durata tot mai scăzută a partidelor și ejacularea tot mai rapidă au reprezentat un reset în viața mea. Am început să mă documentez, să citesc articole de specialitate și să învăț cam totul despre potența masculină și cum funcționează ea. Și da, am ajuns să creeze uPotent, mierea pentru potență care te ajută să scapi de frica ejaculării.

Așa cum te-am obișnuit, eu sunt Robert și îmi pare bine că te găsesc prin paginile blogului meu.

Astăzi o să-ți vorbesc despre abstinența sexuală și ce efecte are ea. Plus că, o să-ți zic dacă abținerea de la sex și masturbare te vor ajuta să scapi de ejacularea prematură.

Abstinența sexuală atunci când ai disfuncții erectile

Când am avut eu problemele cu ejacularea precoce eram tot panicat. Și am căutat atât soluții cu bătaie lungă cât și remedii rapide care să mă facă să trec peste problemele psihologice sexuale.

Calea lungă a fost reprezentată de schimbarea stilului de viață și de anumite antrenamente pentru sex. Ți-am vorbit despre ele când ți-am explicat cum să respiri când faci sex, cum să te masturbezi corect și cum să întărești muchii pelvieni.

Calea scurtă poate fi reprezentată de suplimentele pentru potență pe bază de extracte din plante afrodiziace, exact așa cum este și mierea pentru potență.

La momentul respectiv, calea scurtă mi s-a părut și abstinența sexuală. În stresul meu acut și în anxietatea sexuală în care ajunsesem era un lucru logic: dacă ejacularea precoce a apărut din cauza masturbării frecvente atunci o pauză totală de la orice activitate sexuală, mai ales masturbare, avea să rezolve totul.

Și sună bine în teorie. Dacă ți-ai învățat corpul prost de-a lungul timpului și ai ajuns să ai disfuncții erectile, îl poți dezvăța. Iar primul pas pe care îl faci este să spui stop obiceiurilor proaste.

Abstinența sexuală și efectele în organism

Abstinența este un lucru bun, în special atunci când ai probleme cu masturbarea și cu dependența sexuală. Este bine să îți recapeți echilibrul și să combați proastele obiceiuri. Așa că, renunță la masturbarea zilnică, nu te mai uita la filme pentru adulți și nu mai citi literatură erotică. Nu fă asta pentru o săptămână sau două, ci încearcă să elimini tentația definitiv.

Nu zic să nu te mai masturbezi vreodată. Masturbarea este sănătoasă și poate fi folosită și ca exercițiu final în tratarea ejaculării precoce.

Acum, abstinența sexuală nu este neapărat indicată chiar și atunci când ai probleme cu potență. Adică îți face bine dar simpla abținere de la sex nu va trata disfuncțiile erectile. Ele vor rămâne tot acolo.

Ce vei obține, totuși?

Un tonus sexual mai pronunțat. Un libido crescut și capacitatea de a obține rapid o erecție. Îți vei dori să faci sex și vei regăsi plăcerea de a face sex cu partenera ta. Asta pentru că nu te vei mai regăsi în plăcerea indusă de imaginația ta.

Dar, dacă abstinența este prelungită s-ar putea să experimentezi și stări de stres acut, nervozitate și o stare generală de rău.

Ce soluții să aplici în afară de abstinența de la masturbare și filme pentru adulți

Dacă vrei să crești durata partidei de sex abstinența nu este suficientă. Te ajută cu siguranță însă rezistența scăzută la stimulii sexuali va rămâne instalată. Factorul psihologic atârnă greu pentru că, în sinea ta, vei trăi cu frica de eșec.

Apoi, penisul va fi încă obișnuit să ejaculeze imediat după ce simte primul stimul sexual.

Abstinența de la masturbare e bună pentru că te pune pe drumul potrivit. Însă, trebuie să vii în susținerea ei și cu alte trucuri. Iar exercițiile menționate în introducerea articolului sunt extrem de utile din acest punct de vedere.

La fel și sportul zilnic, odihna corectă din timpul nopților și alimentația echilibrată, bogată în substanțe afrodiziace. Și, uite așa, în timp, apar rezultatele. Vei rezista din ce în ce mai mult atunci când faci sex și vei uita de ejacularea precoce.

Desigur, dacă vrei o soluție rapidă, atunci nu pot decât să îți recomand un plic de uPotent. Îl iei cu 20, 30 de minute înainte de partidă și după tu preiei controlul pe ejaculare. De asta am și creat mierea pentru potență. Pentru că aveam nevoie să scap de teama de eșec. Încearc-o și tu, dar nu uita de restul recomandărilor din acest articol. Un supliment naturist pentru potență te ajută pe moment dar tu ai nevoie de o soluție pe termen lung.

Te salut și să auzim doar de bine!

Lasă un răspuns